Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Taki sam komfort jazdy miałam jak jechałam do i z Jaworzna akurat pociągiem kursującym pomiędzy Łodzią a Krakowemwistra pisze:z Lodzi i do Lodzi jezdza fantastyczne pociagi. Jechalam do Lodzi 5go maja i wracalam 8go. Podroz rewelacja, bo pociag nie mial przedzialow
karolcia_nfo pisze:Taki sam komfort jazdy miałam jak jechałam do i z Jaworzna akurat pociągiem kursującym pomiędzy Łodzią a Krakowemwistra pisze:z Lodzi i do Lodzi jezdza fantastyczne pociagi. Jechalam do Lodzi 5go maja i wracalam 8go. Podroz rewelacja, bo pociag nie mial przedzialowbrak przedziałów utrudnia bardzo życie a kotek nie ma gdzie sobie pochodzić
cóż pkp nie stać na lepszy skład - rozumiem na lokalnych połączeniach a nie na takich trasach...
Ja puszczam kota w przedziale tylko jak jesteśmy sami w nim i pilnuje aby nie wchodził pod krzesławistra pisze:karolcia_nfo pisze:Taki sam komfort jazdy miałam jak jechałam do i z Jaworzna akurat pociągiem kursującym pomiędzy Łodzią a Krakowemwistra pisze:z Lodzi i do Lodzi jezdza fantastyczne pociagi. Jechalam do Lodzi 5go maja i wracalam 8go. Podroz rewelacja, bo pociag nie mial przedzialowbrak przedziałów utrudnia bardzo życie a kotek nie ma gdzie sobie pochodzić
cóż pkp nie stać na lepszy skład - rozumiem na lokalnych połączeniach a nie na takich trasach...
No ja mam inaczej, bo Tygrysia po przedziale nie puszczam. Za dużo zakamarków gdzie mógłby wejść. Jechał całą drogę w transporterze.
No i torbę mam OGROMNĄ, sama nie jestem w stanie jej zdjąć z półki u góry, a w przedziale nie byłoby jej gdzie postawić na podłodze.
wistra pisze:Wiadomo, czy będzie zoodragon?
Febems pisze:Mam pytanie odnośnie warunków weterynaryjnych, jak jest traktowane kolejne szczepienie przeciwko wściekliźnie: przykładowo kot był zaszczepiony 03.07.2009, kolejne szczepienie kot otrzymał 23.05.2011, czy będzie to traktowane jako krótszy czas niż 30 dni? czy będzie też brana pod uwagę data pierwsza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fimelia i 10 gości