Prześliczny Widzę, że założyłaś drugi wątek na temat sikania do kuwety. Pisz, proszę, o kocie w jednym wątku, odpowiadającym będzie łatwiej ogarnąć temat.
Mój kocio też trafił do nas w wieku 2 m-cy i też zdarzało mu się siknąć poza kuwetą, zwłaszcza w nocy. Pomogło przestawienie kuwety bliżej posłania, chyba po prostu bał się daleko chodzić.
Ale fajny rudzielec Dobrze, że już lepiej się czuje A w której lecznicy byliście?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
ok, będę pisała w jednym wątku - jestem tu nowa dlatego zrobiłam oddzielny; ) byliśmy na ul. Białostoczek 13a - to taka mała klinika, muszę powiedzieć że nawet mi się tam podobało, ładnie się kociakiem zajęto, przed ustaleniem dawki leku zważono go-a słyszałam że to rzadkość, wet pytał dokładnie o objawy i zadawali dużo pytań także wizyty oceniam na plus. dzis Felix jakiś senny, ale to może pogoda tak na niego działa. wieczorem kupie mu drugi żwirek podobny do takiego zwykłego piasku - może mu się bardziej spodoba: )
No tak, to jedyna tak długo czynna lecznica. Generalnie polecam Zwierzaka na Piastowskiej 11a. W której części miasta mieszkacie?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
chciałam go odrobaczyć od razu, ale wet powiedziała że lepiej poczekać aż wróci do sił po chorobie: ) trochę się martwię bo dziś znów niemal cały dzień śpi, no ale chyba koty generalnie dużo śpią; ) tym bardziej jeśli tak jak on o czwartek nad ranem harce sobie urządzają; )