Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Welino, święte słowawelina pisze:O ile milszy byłby Świat, gdyby każdy pilnował własnego ogródka.
Willow_ pisze:Iza, a widziałaś ostatnio Zulu - co u mojego chłopakaBo Zivą, jak czytam, jest ok
iza71koty pisze:W drodze na działki napasłam Dyzia. Dałam mu wielką porcyję.Czasem jak wracam to siedzi jeszcze i mi marudzi. Dzisiaj nie wychodził i nie marudził. Znaczy najadł się jak bąk.On generalnie to taki drobny z budowy ale widzę ze ostatnio dość sporo mu się przytyło.No i nie jest taki gamoń jak kiedyś. Widziałam nawet jak wyskoczył do innego kota. To zupełnie nie w jego stylu .Kiedys nigdy tego nie robił. Skulał ogon pod siebie i byle dalej.
myrzapl pisze:iza71koty pisze:W drodze na działki napasłam Dyzia. Dałam mu wielką porcyję.Czasem jak wracam to siedzi jeszcze i mi marudzi. Dzisiaj nie wychodził i nie marudził. Znaczy najadł się jak bąk.On generalnie to taki drobny z budowy ale widzę ze ostatnio dość sporo mu się przytyło.No i nie jest taki gamoń jak kiedyś. Widziałam nawet jak wyskoczył do innego kota. To zupełnie nie w jego stylu .Kiedys nigdy tego nie robił. Skulał ogon pod siebie i byle dalej.
Może Dyzio robi się z chłopaka mężczyzną, tfu tfu, kocurem znaczy się.![]()
Willow_ pisze:Iza, dziękuję za dobre wieściMiłego dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, Google [Bot] i 86 gości