Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pako pisze:Aniu - Maczo serdecznie zaprasza, ale jeśli mogę coś poradzić - to albo maska p/gaz albo poczekasz do kastracji
Pako pisze:To w takim razie czekamy niecierpliwie
Thorkatt pisze:Oprócz odwiedzin cioć poszukiwany najlepszy Duży na własność.
Pako pisze:Thorkatt pisze:Oprócz odwiedzin cioć poszukiwany najlepszy Duży na własność.
Macho na razie zadowolony z DT - tyle kocic do ganiania
Pako pisze:Maczo właśnie spokojnie śpi wywalając chudy brzuchol do góry![]()
Dzisiaj spokojniejszy, wczoraj nie spał tak głęboko, reagował na każdy odgłos, ruch w domu. Chyba czuje się bezpiecznie, biedak "na wolności" pewnie bał się zasnąć głęboko![]()
Dziewczynki generalnie nieufne, fukają na niego głównie z powodu dziwnej maniery Macho: skakania na plecy koteczkom,moje niedotykalskie księżniczki nienawidzą tego, reagują bardzo gwałtownie, fukają i gulgoczą, a Milenka to i z liścia przyłoży![]()
Dzisiaj rano było bardzo zabawnie, moja najstarsza eM-ka Molly miała już tak dość "gówniarza", że przy którejś próbie pozwoliła mu wskoczyć sobie na plecy (Maczo dwa razy od niej mniejszy skwapliwie skorzystał), Molly, zdawała się drzemać, demonstrowała całą sobą: No pokaż co potrafisz MachoBiedak miał nietęgą minę, nie wiedział co dalej, wyraźnie potrzebował wybawienia
Zdjęłam cudaka z "jeźdźca", pożałowałam, że kobieta się z niego nabija, dałam piłeczkę chłopczykowi i pobiegł się bawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 92 gości