Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:brywiosna chyba na dobre zagościła
![]()
![]()
Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
Wiosna na pewno w pełni bo Gabrynia jak by mogła to siedziała by na balkonie cały czas. Sama wyjść nie może to chodzi za mną i drze japęJak ją wezmę na ręce i wyjdziemy na balkon to panna taka zadowolona, gorzej z powrotem do domu
Ale to co boi się ?
MaryLux pisze:co by tu nabroić?
Inka
Danusia pisze:bozena640 pisze:Wiosna na pewno w pełni bo Gabrynia jak by mogła to siedziała by na balkonie cały czas. Sama wyjść nie może to chodzi za mną i drze japęJak ją wezmę na ręce i wyjdziemy na balkon to panna taka zadowolona, gorzej z powrotem do domu
To ja mialam podobną sytuację z Maniusiem. Wychodzilam z nim przed dom na trawkę . Ja se siedzialam na kamieniu, a on sobie leżal. Nie chodzil ,tylko sie wylegiwal. Gdy już mnie było za dlugo i chcialam wracac , to wtedy musiałam podstępem go brać na ręce. oj dzialo sie wtedyNiejedną bluzkę mi podziurawił
, bronił się jak tylko mógl,zeby nie iść do domu
ula-misia pisze:Dzień dobry ciociu Bożenko z gromadzią
Shot at 2011-05-09
Edytka1984 pisze:dzień dobry Wam
ula-misia pisze:Witaj Bożenko z gromadzią![]()
![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:brywiosna chyba na dobre zagościła
![]()
![]()
Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
Wiosna na pewno w pełni bo Gabrynia jak by mogła to siedziała by na balkonie cały czas. Sama wyjść nie może to chodzi za mną i drze japęJak ją wezmę na ręce i wyjdziemy na balkon to panna taka zadowolona, gorzej z powrotem do domu
och, jak Wam zazdraszczamy balkonu![]()
tak bym se posiedziała na balkonie, z kawką np, stadko pewnie też by się z przyjemnością wygrzało na słoneczku, ech marzenia...
(Ciągle nie tracę nadziei na mały biały domek gdzieś w cichej okolicy, z daleka od zgiełku i złych ludzi. Pewnie to naiwne marzenie i pewnie się nie spełni ale marzenia po to są... żeby je mieć i dążyć do nich)
bozena640 pisze:MaryLux pisze:co by tu nabroić?
Inka
Nabroiłaś coś Ineczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi, pibon i 340 gości