Flash może być? Tylko, że napisy we Flashu się nie indeksują

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Krzysiekbolo pisze:A może by wykorzystać baner ( ewentualnie lekko przerobić ) ten we Flashu ?
Flash może być? Tylko, że napisy we Flashu się nie indeksują
Mary_Poole pisze:PcimOlki pisze:Mary_Poole pisze:Czcionka troche nieczytelna. (w znaczeniu, ze ten gotyk)
Gotyk został użyty celowo w charakterze ekspresji nawiązującej. Czytelny ma być przekaz.
Wiesz,ale to ma byc skierowane do ludzi, ktorzy sa 'nie w temacie' wiec powinni raczej byc w stanie odszyfrowac napis bez wpatrywania sie. Ale to tylko moje zdanie.
ewan pisze:Moim skromnym zdaniem nazwa fundacji jest mało czytelna. Nie chciałabym mieszać ale czy np. u góry kocia mama w takiej formie jak jest, poniżej mniejszą trzcionką fundacja milinskiej a pod tym nieszczęśnikiem hasło daje bezdomność i głód? Nie wiem może to zła koncepcja bo za dużo haseł ale tak sobie po całym ciężkim dniu kombinuję dla relaksu
PcimOlki pisze:A w jpeg się indeksują?
Flash odpada. Nie chce mi się bawić w integrowanie z wp.
W ogóle oczojebne, migające etc. latajace muchy odpadają.
PcimOlki pisze:No widzisz - był wyngiel w GS-ie to i wojna była. Na co ci ten wyngiel był... (?)
PcimOlki pisze:Magija pisze:ten kotek z logo nie jest zaprojektowany dla Fundacji - pochodzi ze zbioru darmowych clipartów, nie trzeba więc pytać nikogo o zdanie i można go używać do woli:)
Nie oddaje charakteru działalności podmiotu.
->
Taką mam koncepcję.
Ja-Ba pisze:PcimOlki pisze:No widzisz - był wyngiel w GS-ie to i wojna była. Na co ci ten wyngiel był... (?)
Wyngla akurat nie było.
..
PcimOlki pisze:Pozycjonowanie osiągneło druga stronę wyników zwracanych na frazę "kocia mama".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 308 gości