Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:
Miszelina już śpiNie ma kota do kwestowania, bo tak ogólnie to chyba ma i to chyba niejednego
miszelina pisze:_namida_ pisze:
Miszelina już śpiNie ma kota do kwestowania, bo tak ogólnie to chyba ma i to chyba niejednego
Ano, nie mam kota do kwestowania. Ale moge wziąć przecież Sake z kociarni, o ile jeszcze będzie.
edit_f pisze:moja Basieńka jak najbardziej nadaje się do GK.. jeszcze tylko nie wiem, czy ja się nadam/będę mogła..
Annazoo pisze:edit_f pisze:moja Basieńka jak najbardziej nadaje się do GK.. jeszcze tylko nie wiem, czy ja się nadam/będę mogła..
Gdybyś się nadała/mogła - podwiozłabyś Staleczkę Miszelinie? Pliss![]()
Wiesz, co znaczy - przeprowadzka![]()
miszelina pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:moja Basieńka jak najbardziej nadaje się do GK.. jeszcze tylko nie wiem, czy ja się nadam/będę mogła..
Anna, spokojnie, Staleczkę mogę przecież wziąć w niedzielę rano, też będę. W sobotę prościej jest zabrać kota z kociarni, bo jedziemy stamtąd z całym majdanem.
Annazoo pisze:edit_f pisze:moja Basieńka jak najbardziej nadaje się do GK.. jeszcze tylko nie wiem, czy ja się nadam/będę mogła..
edit_f pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:moja Basieńka jak najbardziej nadaje się do GK.. jeszcze tylko nie wiem, czy ja się nadam/będę mogła..
jeśli tylko będę, mogę wozić i wozić..
przeprowadzka.. miesiąc minął, a ja na kartonach.. ze sprzętów mam już lodówkę.. a w niej: ocet, olei i oliwa.. i światełko się świeci
edit_f pisze:przeprowadzka.. miesiąc minął, a ja na kartonach.. ze sprzętów mam już lodówkę.. a w niej: ocet, olei i oliwa.. i światełko się świeci
miszelina pisze:Kocuria pisze:aaaa, jeszcze jedna rzecz. wyjeżdżam do trójmiasta na dwa tygodnie najprawdopodobniej, więc potrzebuję zastępstw na wieczory 15, 18, 22, 25 i 29 maja. przepraszam, krócej się nie da, choć chciałabymi modlę się, żeby się nie przedłużyło. głupie formalności
15 i 25 maja moge wziać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Magda_lena, natka123 i 98 gości