ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 11, 2011 2:05 ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

w KONINIE poszukiwana jest ok.7miesięczna koteczka biało-siwa - mieszaniec dachowca z syberyjczykiem. Ma na imię MILKA, wymknęła się przez niedomknięte drzwi wejściowe od domu. Blok na osiedlu koło kościoła św. Maxymiliana Kolbe - dokładniej znajduje się naprzeciwko Zespołu szkół im. M. Kopernika. Właściciele byli już w schronisku, porobili ogłoszenia, nawołują małą, mają cichą nadzieję, że uda im się ją odnaleźć.
KONTAK: 605-385-007 - Joanna (właścicielka Milki, moja przyjaciółka)

zdjęcie Milki które na razie tylko mam w posiadaniu, lepsze, bardziej wyraźne Aśka wyśle mi po powrocie z pracy:
Obrazek

Obrazek

edit: proszę osóbki karmiące w tamtej okolicy koty o odezwanie się tu lub na priv lub na mojego maila: banshol@gmail.com /tel. 669852802 może ktoś pomoże :C

ps- ktoś napisał maila odp. na ogłoszenie na koninie, że podobna kotka przybłąkała się na hiacyntowej, czy któraś z dziewczyn z chorznia mogłaby to sprawdzić?
Ostatnio edytowano Pt maja 13, 2011 13:50 przez banshie, łącznie edytowano 3 razy
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Śro maja 11, 2011 5:23 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN

zapisze sobie.Musze do pracy się wyszykować.
W tytule napisz miejsce zaginięcia;osiedla,ulica...
Dużo ogłoszeń,schronisko nalezy powiadomic,znaleźć karmicieli i ich także poinformować,szukac bliski:piwnica,krzaki,wyższe piętra,klatki inne,komórki...Ona nie wybiegła daleko.Przerazona siedzi blisko tylko nie odzywa się.Kiciac do upadłego. pochodzić po sasiadach i ich uczulic...
Kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro maja 11, 2011 5:24 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN

Ogłoszenia przy szkołach,poradniach,kościołach,śmietnikach i na klatkach najlepiej powiesić.Przy ruchliwych sklepach i sklepikach osiedlowych.Dużo ludzi czyta.
:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 11, 2011 10:51 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN

zaraz będę robić ogłoszenie do wydruku
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Post » Pt maja 13, 2011 8:53 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

link do gotowego ogłoszenia o Milce, w formacie .doc: http://www.wrzuc.to/2gIPHs.wt

banshie

Post » Pt maja 13, 2011 9:59 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

zaglądam i trzymam kciuki :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 13, 2011 13:59 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

Zapisuję i daję na konińskie schroniskowe forum. Trzymam kciuki!
Będę zwracać uwagę na koty
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Pt maja 13, 2011 20:27 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

bardzo dziękuję! czy ktoś zna karmicieli z tamtych okolic? bo dzisiaj chodziłyśmy i rozklejałyśmy ogłoszenia które zrobiłam (na całym 3 oś. tym od broniewskiego i na tym po drugiej stronie ulicy (galeriowiec), patrzylysmy pod auta, do smietnikow jesli byly otwarte i przy krzakach, ale ŻADNEGO kota nie widziałyśmy :(

banshie

Post » Sob maja 14, 2011 20:54 Re: ZAGINĘŁA KOTKA - KONIN - 3oś - Broniewskiego

dziś zadzwoniła jakaś kobieta, że taki kotek przejechany leżał na alejach 1ego maja, ale dziś go tam już nie ma, zostały sprzątnięte zwłoki :C , ale mówiłam właścicielom żeby się nie poddawali, że to wcale nie musi być ona

banshie