"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
meksykanka pisze:Chiba z tą dzisiejszą wizytą to tylko zamieszania narobiłam, bo musiałam zaraz galopować. Przepraszam Ale koteczki Smarti pierwsza klasa
To są Smartinkowe maluchy? Cudo zdjęcie
Smarti, jak coś, to kopiuj - wklej na pierwszą stronę, jak już ustalicie te imiona
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
To dopiero początek byłam - widziałam - wiem czego się spodziewać