Dziękujemy serdecznie za podarowane książek na koci bazar

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elape pisze:Jestem, jestem. Co jakiś czas zaglądam i wyczytuję nowinki. Jesteście mi wszystkie bardzo bliskie i czuję się, jakbym znała Was od dawna. Postaram się tak zorganizować, żeby być na spotkaniu i poznać "ludzi od kotów" osobiście
Kicia_Kluska pisze:Przypomniało mi się,że ostatnio chyba jakiś koci spał na mojej bluzce, którą oddałam w worku z ciuchami![]()
poproszę jeszcze dyżur na 19 maja wieczorkiem
mar_tika pisze:Boniu dlaczego na tym watku wszyscy oddzywaja się po godz 22 .Ja o tej godz już nie mam siły pisać dziecko wysysa ze mnie energię.dobranoc
MIKUŚ pisze:Co do małych kociątek - no cóż nic nam nie zostało![]()
Kotka w pełni dzika - puścimy ją u Taty herz.pl na działkach. Myślę że to dla niej najlepsze rozwiązanie. Nie może z Nami siedzieć przez miesiąc, 2 ...? To dla Niej zabójstwo. Musimy.....nie lubię tego, no ale ......
Marta - mamy jeszcze jedną kandydatkę na działki
MIKUŚ pisze:Kicia_Kluska pisze:Przypomniało mi się,że ostatnio chyba jakiś koci spał na mojej bluzce, którą oddałam w worku z ciuchami![]()
poproszę jeszcze dyżur na 19 maja wieczorkiem
Proszę bardzo. Karolina hopaj bazarki kobieto![]()
Herz.pl mogę się przesunąć na piątek wieczór. Jeżeli tylko wyrażasz chęć przybycia również wtedy, tj. 20.05 rano to nie ma problemu
Kicia_Kluska pisze:Ja już nie wiem gdzie te bazarki są...Ślepa jestem
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:MIKUŚ pisze:Kociara82 pisze:jasnejestem ZA
tylko czy sie uda zgrac termin tak, zeby wszystkim pasowalo?
Na pewno![]()
Proponuję Stonhenge Sosnowiec - standardowo - przepyszna pizza, fajny klimacik (do wyboru ogródek i śliczne wnętrzne - w zależności od pogody).
Termin myślę że letni - czerwiec/lipiec.
Chyba że ktoś ma lepszy pomysł z lokalem i terminem to czekam na propozycje
a duzo was jest
No wiesz Marta.....troszkę się Nas uzbierało![]()
Po kolei:
- Ty /herz.pl
- Marta /mar_tika
- Marta /Hidi
- Bożena /Bona44
- Karolina /Kicia_kluska
- Martyna /Martyss
- Marek /Brachypelma
- Dagmara /bękitna
- P. Ewa /brak nicku forumowego
- Paweł /bubor
- p. Ela /Elape
- Ula /Faflok
- Ola / Kociara82
- P. Ania kierowca / brak nicku forumowego
- Monika /Felinae
- p. Ela /brak nicku forumowego
- Michał /brak nicku forumowego
- caldien
- Kasia /od Pietruchy/
- Ja tzn. Baśka /MIKUŚ
......i wciąż przybywa![]()
Cholerk mam wrażenie że o kimś zapomniałamJEŚLI TAK TO WALNĄĆ MNIE W ŁEB
![]()
Rodzina się rozrasta
herzpl pisze:....nie no jak ktos chce to nie bede sie wciskac chodzi mi tylko o to ze potem do konca miesiaca wypadam i chcialam nadrobic ale nie ma sprawy moge ustapic
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:....nie no jak ktos chce to nie bede sie wciskac chodzi mi tylko o to ze potem do konca miesiaca wypadam i chcialam nadrobic ale nie ma sprawy moge ustapic
Kiedy to żaden problem, wręcz przysługaBo żem zapomniała że 19, 20 maj wypadam z dyżurów
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Sillka i 64 gości