Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:dzięki Aburacze z tą różnicą że Funia to Rysia![]()
smarti pisze:
niestety Erin,nie mam pojęcia ile sztuk było w miocie
smarti pisze:Sz.Kocie-bardzo ładnie![]()
jeśli chodzi o Coffi to została zgarnięta spod bloku Mruśkowo na oswojenie,sterylkę i szukanie domku.
To młoda kicia i nikt nie spodziewał się że jest w ciąży,jednak była u mnie na kwarantannie i po 14-tu dniach pobytu u mnie planowałam jej sterylkę.
urodziła jednak cichaczem , 6-go dnia pobytu,ale w bardzo szczególnym dla nas dniu i dlatego postanowiliśmy odchować jej kociaki bez namysłu-w ogóle nie braliśmy pod uwagę innej opcji zupełnie niezależnie od ogólnych poglądów na ten temat![]()
a teraz podam imiona które już zostały zaakceptowane lub wybrane![]()
będą na zielonoSzalony Kot pisze:
7 maja 2011 w DT Smarti zagościł kociowóz ze Szczytna. Przywiózł ilość kotów, która ciągle wydaje się nam nieprawdopodobnaKonkurs na imiona ciągle trwa, póki co zostawiamy też numerki, pod którymi były znane w schronie, żeby łatwiej się było połapać
Wszystkie są w trakcie leczenia kk, doglądania, szczepień, sterylek itd.
Wśród nich były m.in.
1. Kotka buraska. Lgnąca do człowieka,oswojona. Bardzo duże zmiany na skórze, w trakcie leczenia. Burania![]()
![]()
3. Koteczka czarno-biała. Milka Bardzo lgnie do człowieka,wchodzi na kolana. Ma duże zmiany na skórze, w trakcie leczenia.![]()
10. Buba vel Gabi, Gabiszon Buba - niezwykła przylepa. Koteczka jest cudowna cały czas pchała się na ręce, musiała być kotką domową. Koteczka przytulak, tylko brać i kochać, przyniesiona z przedszkola kilka dni temu. Jest tak grubiutka, że początkowo podejrzewano, że jest w ciąży, a ona taka po prostu jest![]()
![]()
13. Funia - Młoda koteczka około roku tylko brać i kochać, chociaż na początku trochę nas obsyczałaRysia
![]()
![]()
![]()
17. Brak informacji. Funia
19. Krówka Kotka. Bardzo fajna. Daje się brać na ręce i przytulać.![]()
![]()
21. Mućka Kotka krówka daje się głaskać, kontaktowa może 2 letnia. Bardzo łagodna, można ją głaskać i brać na ręce.![]()
43. Sjamka vel Syjamka Syjamka- koteczka 6-7 mies., jakby mix syjama. Bardzo łagodna i przeraźliwie chuda, ma też kk, ma przepuklinę na brzusiu, do obserwacji. Jest bardzo odważna, od razu wyskoczyła z trasnporterka i zaczęła się bawić kuleczką.![]()
![]()
44 + 46. Dwie czarne dziewczynki, jeden czarny chłopak + dwa bure różnopłciowe, 7-8 tygodniowe kotki, które miały zostać tego dnia utopione... Jakoś w gratisie zaplątał się też trzeci burasek dwumiesięczny, ze schronu (numerek 46.)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
45. Carla (Bruni?)Kotka z czterema maluchami ze schroniska. Maluchy mają ok. tygodnia, póki co niech rosną zdrowo!
![]()
47. Dorosła buraska - w DT u smarti
brak zdjęcia
Brakuje mi chłopaczka z grzybów-jest bezimienny na razie
turkusowa pisze:nigdzie nie ma Azora![]()
![]()
![]()
smarti pisze:Adamie-tu są imiona,te które już są![]()
smarti pisze:właściwie żadna z nas jeszcze nie jadła sniadania,dlatego jutro napiszę ,po kolei którym co jest i które już można ogłaszać i jakie są przy każdej ważne info![]()
Erin pisze:turkusowa pisze:nigdzie nie ma Azora![]()
![]()
![]()
No przecież Smarti piesków nie ma.
Turkusowa, pobudka!
turkusowa pisze:no to co?
chyba tu: viewtopic.php?f=1&t=108985&hilit=puchatkowoGibutkowa pisze:W wolnej chwili zapraszam na wątek Pokerka viewtopic.php?f=1&t=127588&p=7456237#p7456237
Wiecie może gdzie jest wątek Puchatkowa?
turkusowa pisze:chyba tu: viewtopic.php?f=1&t=108985&hilit=puchatkowoGibutkowa pisze:W wolnej chwili zapraszam na wątek Pokerka viewtopic.php?f=1&t=127588&p=7456237#p7456237
Wiecie może gdzie jest wątek Puchatkowa?
smarti pisze:dzięki Aburacze z tą różnicą że Funia to Rysia
smarti pisze:niech więc Marzenia oceni czy powinien być wychodzący czy raczej powinnam zabezpieczyć okna![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 390 gości