Mamuśka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Cześć piekielne duszyczki.Jesteście piekielnie śliczne.Jak znajdę trochę czasu to pokuszę się o wypełnienie ankiety adopcyjnej.Oczywiście i niestety tylko na niby.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć piekielne duszyczki.Jesteście piekielnie śliczne.Jak znajdę trochę czasu to pokuszę się o wypełnienie ankiety adopcyjnej.Oczywiście i niestety tylko na niby.
W żadnym wypadku, dla Ciebie jest inna ankieta![]()
Ta od Baśki
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć piekielne duszyczki.Jesteście piekielnie śliczne.Jak znajdę trochę czasu to pokuszę się o wypełnienie ankiety adopcyjnej.Oczywiście i niestety tylko na niby.
W żadnym wypadku, dla Ciebie jest inna ankieta![]()
Ta od Baśki
Dawaj.Tą od Baśki też wypełnię.Ale ta poprzednia jest bardzo interesująca.
OKI pisze:Ankieta adopcyjna dla Dziabołów powinna wyglądać jakoś tak:
1. Czy ma Pan/i lub planuje mieć w przyszłości: firanki, zasłony, obrazy na ścianach, wiszące żyrandole lub inne podobnie delikatne elementy wystroju wnętrz?
2. Jak bardzo jest Pan/i przywiązana do materialnej strony życia (sprzęt RTV/AGD, ciuchy, kosmetyki, gadżety itp)?
3. Ile godzin snu na dobę Pan/i potrzebuje?
4. Proszę określić w skali od 1 do 10 moc swojego snu (gdzie 1 - budzi mnie piardnięcie motyla, 10 - nie budzi mnie wbijanie szpilek w duży palec od nogi)
5. Czy znane są Pani/Panu techniki medytacji i czy umie Pan/i z nich skutecznie korzystać?
6. Czy Pani/Pana weterynarz dysponuje sprzętem do poskramiania lwów?
no... jakoś tak w każdym razie
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Ankieta adopcyjna dla Dziabołów powinna wyglądać jakoś tak:
1. Czy ma Pan/i lub planuje mieć w przyszłości: firanki, zasłony, obrazy na ścianach, wiszące żyrandole lub inne podobnie delikatne elementy wystroju wnętrz?
2. Jak bardzo jest Pan/i przywiązana do materialnej strony życia (sprzęt RTV/AGD, ciuchy, kosmetyki, gadżety itp)?
3. Ile godzin snu na dobę Pan/i potrzebuje?
4. Proszę określić w skali od 1 do 10 moc swojego snu (gdzie 1 - budzi mnie piardnięcie motyla, 10 - nie budzi mnie wbijanie szpilek w duży palec od nogi)
5. Czy znane są Pani/Panu techniki medytacji i czy umie Pan/i z nich skutecznie korzystać?
6. Czy Pani/Pana weterynarz dysponuje sprzętem do poskramiania lwów?
no... jakoś tak w każdym razie
Ad 1.Tak,ale tylko takie jakie wybiorą koffane kotecki
Ad 2.Lubię je,ale kotecki koffam bardziej.
Ad 3.Prawie wcale
Ad 4.Chyba z 9.Budzi mnie telefon [to zboczenie zawodowe] i własne chrapanie..Ad 5.Tak posiadam odpowiednie płyty CD.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 22 gości