K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 6:36 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

miszelina pisze:
_namida_ pisze: Dwie czarne koleżanki (obie baby?) też urocze, łaszą się, bawią i wywalają brzuch do góry.

Podobno to kocur i kotka, jedno napewno ma bliznę na boku, u drugiego jej nie widziałam, więc zakładam, że kocurek.
Pod Sake siedzi Mea, pod Benią Kali. Mea bardziej się miziała.

Miszelina, ja się juz od pewnego czasu nad tym zastanawiam-o której Ty wstajesz? 8O

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto maja 10, 2011 7:05 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tosza pisze:
miszelina pisze:
_namida_ pisze: Dwie czarne koleżanki (obie baby?) też urocze, łaszą się, bawią i wywalają brzuch do góry.

Podobno to kocur i kotka, jedno napewno ma bliznę na boku, u drugiego jej nie widziałam, więc zakładam, że kocurek.
Pod Sake siedzi Mea, pod Benią Kali. Mea bardziej się miziała.

Miszelina, ja się juz od pewnego czasu nad tym zastanawiam-o której Ty wstajesz? 8O

Normalnie w domu ok. 5.30, na urlopie koło 6.30 :mrgreen:
Za to padam na nos ok. 22.00
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 10, 2011 8:34 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Jak do dzieci ma się Bajka, Benia, Stalka? Myślicie, że dałyby radę? Jest Pani, która szuka kotki łagodnej miziastej, chciała Trójkę, ale Trójka w domu już... Mam jej podesłać zdjęcia wieczorem. Aha, ważne to byłby jedyny kot w domu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto maja 10, 2011 8:36 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Ismina?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto maja 10, 2011 8:45 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:Jak do dzieci ma się Bajka, Benia, Stalka? Myślicie, że dałyby radę? Jest Pani, która szuka kotki łagodnej miziastej, chciała Trójkę, ale Trójka w domu już... Mam jej podesłać zdjęcia wieczorem. Aha, ważne to byłby jedyny kot w domu.

Benia nie wiem :( Na pewno jest łagodna, a jak duże to dziecko? Bajka jest i fizycznie, i pod względem przytulastości w typie Beni, jest jeszcze Busia u Akimy, też łagodna i straszny pieszczoch. Mam ich zdjęcia, dziś je wyślę.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto maja 10, 2011 8:55 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:Jak do dzieci ma się Bajka, Benia, Stalka? Myślicie, że dałyby radę? Jest Pani, która szuka kotki łagodnej miziastej, chciała Trójkę, ale Trójka w domu już... Mam jej podesłać zdjęcia wieczorem. Aha, ważne to byłby jedyny kot w domu.

Stalka byłaby idealna
Ostatnio odwiedził nas siostrzeniec (10 lat) i ją wygłaskiwał, oboje byli bardzo zadowoleni.
Stalka też niespecjalnie lgnie do Leosia i Dory, najwyraźniej wystarczy jej sam człowiek.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto maja 10, 2011 8:59 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Czekam jeszcze na informację od p. Izy.
Myślę, że będę polecać te dwie dziewczyny, bo one już chwilę czekają.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto maja 10, 2011 9:02 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:Czekam jeszcze na informację od p. Izy.
Myślę, że będę polecać te dwie dziewczyny, bo one już chwilę czekają.

OK, ale w razie czego Stalka jest wolna :)

Annazoo

Post » Wto maja 10, 2011 9:53 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:Byłam na kociarni, Kacper wydaje się ok, głośny i zaczepny, w przeciwieństwie do Syntii. Dzisiaj się bardzo miziała i była taka całkiem jakby bez sił, wycofana. :(
Co ona ma na karku, łyse i strupki? Jeśli to po zastrzykach, to nie można jej dalej w kark dawać.
W ogóle bezpieczniej jest dawać zastrzyki pod skórę z boku, mniejsze prawdopodobieństwo powstania ropni i zmian martwiczych (pytałam kilku wetów, m.in. Dudę).

Sake jak tylko się do niej przemówi, wywala brzuch do góry :) Grzyba dalej widać.
Dziś w ramach gimnastyki klatkowej położyła się i przykryła posłankiem, ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Jest urocza. Dwie czarne koleżanki (obie baby?) też urocze, łaszą się, bawią i wywalają brzuch do góry.

Wzięłam coś na bazarki, tyle ile mi się w bagażniku rowera zmieściło ;)

nie podoba mi się ... :( przydałby się tymczas, bezkoci albo z małą ilością albo z możliwością izolacji

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto maja 10, 2011 9:57 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

no to polecam stalkę i isminę, może zwolnionny DT weźmie synię :)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto maja 10, 2011 9:59 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:no to polecam stalkę i isminę, może zwolnionny DT weźmie synię :)

A czy Syntia nie tłucze doopowatych kotów?

Annazoo

Post » Wto maja 10, 2011 10:04 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Ona, z tego, co wiem, dawała w kość zaczepnikom, np Dyziowi... myślę, że teraz jest już mocno zmęczona...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto maja 10, 2011 10:08 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:Ona, z tego, co wiem, dawała w kość zaczepnikom, np Dyziowi... myślę, że teraz jest już mocno zmęczona...

Chodzi o to, by sama nie zaczepiała i nie usiłowała dominować. Bo Leoś i Dora nie mogą być prane, ani spychane na margines, mają dość stresu ze Stalką no i przeprowadzka przed nami pod koniec maja...
I najważniejsze: czy ta apatia to nie wynik choroby jakiejś? Widział ją wet?

Annazoo

Post » Wto maja 10, 2011 10:16 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

tak, ma kłopot z wątrobą. jest na specjalnej karmie...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto maja 10, 2011 10:17 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Annazoo pisze:
lutra pisze:Ona, z tego, co wiem, dawała w kość zaczepnikom, np Dyziowi... myślę, że teraz jest już mocno zmęczona...

Chodzi o to, by sama nie zaczepiała i nie usiłowała dominować. Bo Leoś i Dora nie mogą być prane, ani spychane na margines, mają dość stresu ze Stalką no i przeprowadzka przed nami pod koniec maja...
I najważniejsze: czy ta apatia to nie wynik choroby jakiejś? Widział ją wet?

ona jest w trakcie leczenia. Jutro idzie do kontroli i na ponowne badania krwi więc dzisiaj niech zje kolacje i proszę jej zabrać miseczkę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]