Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ag_konin pisze:PcimOlki prosiłabym o skasowanie na razie tego tematu:
http://kocia-mama.pl/swiadkowie/schroni ... 1#more-161
Jak będę mogła publicznie podać informację to wtedy może się tu znaleźć wszystko. W tym momencie działamy sobie po cichu...
dilah pisze:jeszcze teraz rozmyślam nad tym kotulem ... może uda mi się nakłonić sąsiadkę by ci "właściciele" pomogli złapać tego kota powiedzieli coś o nim może dam radę namówić męża na tymczas (ciężko będzie) mam córcię 4 letnią psiaka i swoją kociulę więc stadko jest ... i nie wiem moja kicia domowa ma dwa lata jak była kociakiem miała panleukopenię - tak mi ją wyadoptowała fundacja kocia mama szkoda gadać a potem się wypieła dzięki wetkom Aniom kicia żyje i ma się świetnie ale nie jestem pewna chyba tylko rok jest kot nosicielem po chorobie??? bo nie wiem czy zagraża czy nie ?
OKI pisze:Tak przypadkiem się natknęłam viewtopic.php?p=7453693#p7453693dilah pisze:jeszcze teraz rozmyślam nad tym kotulem ... może uda mi się nakłonić sąsiadkę by ci "właściciele" pomogli złapać tego kota powiedzieli coś o nim może dam radę namówić męża na tymczas (ciężko będzie) mam córcię 4 letnią psiaka i swoją kociulę więc stadko jest ... i nie wiem moja kicia domowa ma dwa lata jak była kociakiem miała panleukopenię - tak mi ją wyadoptowała fundacja kocia mama szkoda gadać a potem się wypieła dzięki wetkom Aniom kicia żyje i ma się świetnie ale nie jestem pewna chyba tylko rok jest kot nosicielem po chorobie??? bo nie wiem czy zagraża czy nie ?
jeszcze jedna super-adopcja KM?
pogrubienie moje
OKI pisze:Tak przypadkiem się natknęłam viewtopic.php?p=7453693#p7453693dilah pisze:jeszcze teraz rozmyślam nad tym kotulem ... może uda mi się nakłonić sąsiadkę by ci "właściciele" pomogli złapać tego kota powiedzieli coś o nim może dam radę namówić męża na tymczas (ciężko będzie) mam córcię 4 letnią psiaka i swoją kociulę więc stadko jest ... i nie wiem moja kicia domowa ma dwa lata jak była kociakiem miała panleukopenię - tak mi ją wyadoptowała fundacja kocia mama szkoda gadać a potem się wypieła dzięki wetkom Aniom kicia żyje i ma się świetnie ale nie jestem pewna chyba tylko rok jest kot nosicielem po chorobie??? bo nie wiem czy zagraża czy nie ?
jeszcze jedna super-adopcja KM?
pogrubienie moje
PearlRain pisze:a o ilu takich adopcjach nie wie nikt?
ewan pisze:Takie "kwiatki" przydałoby się publikować gdzie się da![]()
![]()
PcimOlki pisze:Mary_Poole pisze:Czcionka troche nieczytelna. (w znaczeniu, ze ten gotyk)
Gotyk został użyty celowo w charakterze ekspresji nawiązującej. Czytelny ma być przekaz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1329 gości