Hannah12 pisze:annette88 pisze:Dzien dobry
może spacerek na słoneczku troszkę humor poprawi ? Lody ?
Żeby i tak już za duży tyłeczek urósłNie, dziękuję
No, nie przesadzaj z tym za dużym tyłeczkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:annette88 pisze:Dzien dobry
może spacerek na słoneczku troszkę humor poprawi ? Lody ?
Żeby i tak już za duży tyłeczek urósłNie, dziękuję
Haker1 pisze:
A ja od wczesnych godzin rannych miałem pracowite chwile, znowu piętro wyżej jest gniazdo i te ptaszeczki tak świergolą![]()
Gniazdo jest ulokowane nad pokojem tak zwanym sypialnia dużych, wiecie jak duzi są szczęśliwi. Dlatego duza bardzo by chciała zamienić były pokój Agi na sypialnię i zrobić inne przemeblowania w mieszkaniu, tylko wiecie czego brakuje do takiego remontu.
Nic muszą się duzi przemęczyć kolejne lato![]()
Haker
Hannah12 pisze:Tak jest to z lenistwa nie robię takiego większego remontu.
Jak sobie pomyśle o tym pakowaniu, poszukiwaniu mebli itp to mnie![]()
Niech już będzie po staremu
Hannah12 pisze:A mnie ten mój stan martwi, bo ja zawsze lubiłam robić zmiany i przemalować, przestawić itp.
A w tym roku zupełne klap zrobiłam. Mam etap nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy.
I właśnie wkurzyłam sie na grupę, gadam, tłumaczę, pokazuję na żywo i na prezentacji.
Grupa gada swoje, zajumus sie swoimi sprawami ( stoły maja tak ustawione, że widzę co maja na monitorze - FB, GG Allegro i inne taki) to przestałam gadać i mówię, na serwerze sa osoadzone zadania do zrobienia za 20 minut zbieram rozwiązania. Wyłączyłam prezentacje i przestałam gadać. Cisza w sali i pracują. A teama jeden z trudniejszych w bazach bo o wyzwalaczach.
MaryLux pisze:Zapewne bardzo się zdziwią, jak wszyscy obleją...
Haker1 pisze:MaryLux pisze:Zapewne bardzo się zdziwią, jak wszyscy obleją...
Po co maja wszyscy oblewać, ile nowych zadań i terminów poprawek można robić.
Maja teraz popracować trochę i ochłonąć, zaraz im wytłumaczę, już wymiękają i proszą o dokończenie prezentacji bo nie rozumieją.
Zaraz im wytłumaczę.
Haker1 pisze:Żaden anioł, według większości zołza
Hannah12 pisze:Dziewczyny w trójkę raźniej, nie powiem, że się cieszę, ale dobrze że sama z dołem nie jestem.
Ja między innymi tradycyjnie czekam na pasję za kwiecień. Cyba się muszę przyzwyczaić, że zamiast około 28-30 pieniądze będą na koncie między 10-15. Jak dla mnie to za duża różnica i musi trochę czasu upłynąć, aby wpaść w inny rytm wydatków (szczególnie opłat stałych).
MaryLux pisze:Ja bym im nie wytłumaczyła, to ich problem, że nie chciało im się słuchać we właściwym czasie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości