mam jednego takiego w domku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Z kotką Iman był dziś u mnie pan, który kupił ją "z pudełka" jako odrobaczonego kocurka. Poinformowałam, że to kotka, że ma objawy neurologiczne, ze nalaży wdrożyć leczenie. Pan wyszedł. Już widze gdzie pojechał z Iman
CoolCaty pisze:Z kotką Iman był dziś u mnie pan, który kupił ją "z pudełka" jako odrobaczonego kocurka. Poinformowałam, że to kotka, że ma objawy neurologiczne, ze nalaży wdrożyć leczenie. Pan wyszedł. Już widze gdzie pojechał z Iman
Afra666 pisze:Jejku, jaka bidulaCoolCaty pisze:Z kotką Iman był dziś u mnie pan, który kupił ją "z pudełka" jako odrobaczonego kocurka. Poinformowałam, że to kotka, że ma objawy neurologiczne, ze nalaży wdrożyć leczenie. Pan wyszedł. Już widze gdzie pojechał z Iman
Może na starość tego pana też ktoś odda, zamiast leczyć.
pisiokot pisze:Cudna laleczka.
Czy ona daje radę coś zjeść jak jej się ta głowina tak telepie nad miską ?
marija pisze:
SĄ TALONY NA MIEJSKIE STERYLKI!!!!!
Hura, hura, hura!!!!!Już popędziłam, już dostałam. Zaraz umawiam i tniemy.
Tniemy, tniemy, nareszczie tniemy![]()
![]()
Dorato pisze:A ktore lecznice,moze wiesz?
marija pisze:DOG na Łagiewnickiej
Maxwet na Maratońskiej
Amicus na Maćka z Bogdańca
Perełka na Narutowicza.
XAgaX pisze:i z serii- ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgub ... Z281103953
W nocy z 8 na 9 maja na ul. Kilińskiego w Łodzi zaginął 2-letni kotek. Kot ma czarny nosek, długą, czarno-białą sierść i puszysty ogon. Jeśli ktoś go widział bardzo proszę o kontakt pod numer telefonu: 794-094-452
http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgub ... Z280967210
3 maja w okolicach szpitala Kochanówki zaginął czarny, roczny kot. Kocur jest kastrowany, duży (waży ok. 7 kg). Jest w trakcie leczenia. Na brzuchu jeszcze widać, że miał ogoloną sierść podczas badania. Na kocura czekają zrozpaczone dzieci. Proszę o kontakt po godz. 15.30 pod nr 605-109-958.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości