śliczne moje słoneczko - jak ślicznie się komponuje z kocykiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:rozleniwiłas się
Chyba tak, dzisiaj sobie po sklepach chodziłamale co tam mam więcej czasu to nawet trochę mogę poleniuchować
nie wiadomo kiedy mi znowu coś dołożą
a buty sobie kupiłas?
agnieszka1565 pisze:
śliczne moje słoneczko - jak ślicznie się komponuje z kocykiem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:Jedne sobie kupiłam i do kompletu kubek i filiżankę, ale jeszcze jedne sobie muszę kupić(zimowe)
agnieszka1565 pisze:pranie się wyprało idę powiesić i spaćrano o 6 zadzwoni budzik
miło było chociaż na chwilkę z wami pogadać![]()
dobranoc danusiu i ogonki
Danusia pisze:
no piękna cwaniara![]()
dzisiaj akurat jak spojrzałam w okno w kuchni ,cos z góry zleciało ma ziemię . spojrzalam to ręcznik , pewnie sąsiadce z okna spadł. Poszlam oddać ,ale nikogo tam nie było. Recznik połóżyłam na szafce. A po chwili słyszę takie rdosne mrukanie.patrzę ,a to Goska się na nim umościła. Ręcznik żołty. Jak odnioslam ręcznik to sobie uprzytomniłam ,ze Gosinego futra z niego nie strzepalam
Danusia pisze:bozena640 pisze:Jedne sobie kupiłam i do kompletu kubek i filiżankę, ale jeszcze jedne sobie muszę kupić(zimowe)
kubek i filiżanka z kotem?
A buty zimowe to teraz pewnie się opłaca kupic ,bo tańsze
bozena640 pisze:Na pewno i tak się cieszą, że odzyskali ręcznik, a Gosine footerko tylko się na pewno ładnie wkomponowało w żółty kolor
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Jedne sobie kupiłam i do kompletu kubek i filiżankę, ale jeszcze jedne sobie muszę kupić(zimowe)
kubek i filiżanka z kotem?
A buty zimowe to teraz pewnie się opłaca kupic ,bo tańsze
Bez kota, ale niebieskie![]()
Buty wolę kupić jak mam czas, bo zwykle kupuje byle co z powodu braku czasu. Zimą zawsze mi nogi marzną dlatego potrzebuję porządne ciepłe buty, może jakieś fajne znajdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 81 gości