Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2011 15:14 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Jestem skazana na czarne koty i białe samochody :twisted: Wiem. Ale kiedyś sobie przywłaszcze jeszcze kcia trzykolorowego bo to moje marzenie. Choć z góry zakładam, że jak już będę mogła to okaże się, że do wzięcia w największej potrzebie będzie jakiś czarny :mrgreen:

Ja kiedyś przed Bejbi dałam ogłoszenie że kupię kotkę tri,lub ładny szylkret i odpowiedzi były dwie :D czarna półpers za darmo 6 miesięcy i pręgowany mix norweskiego z dachowcem i nie wzięłam tak chciałam w tamtych kolorach bo dwie czarne dawno temu miałam.Jedna ze schronu ona sama za nami do sklepu chodziła (wychodząca)niestety krótko żyła bo dwa lata i któregoś dnia już nie wróciła.Zauważyłam że te czarne są inteligentne :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie maja 08, 2011 15:38 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Wszystkie brunetki są mądrzejsze, bo blondynki to, same wiecie ... :mrgreen: (żartuję :D )

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon maja 09, 2011 13:02 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bejbi od rana szalała kilka godzin niezmordowanie :D teraz śpi i nic jej nie rusza.Jadę po szczotkę po południu i patrzyłam co ten facet ma.Tylko dwa maleńkie drapaczki i drogo.Może zapytam czy ma możliwość przy okazjii przywieżć taki duży 108-110 cm z budą i dwoma półkami
ze sztucznego futra tanio.Najwyżej jak nie to 20 maja kupię z allegro telefonicznie.Lanua tak się starała i chciała pomóc w licytacji drapaka,ale on nie miał sznura bo kot popsuł i z przesyłką za niego za drogo było i jeszcze sznur dokupić.Lanua dziękuję jeszcze na wątku że chciałaś pomóc Bejbi :ok: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 09, 2011 13:33 Re: Mała Bejbi od początku choruje

upolujemy inną okazję :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pon maja 09, 2011 17:56 Re: Mała Bejbi od początku choruje

lanua pisze:upolujemy inną okazję :wink:

:ok: Dzięki lanua,przyjedzie facet ze szczotką,bo zapomniał o mnie :( koło 21.Mogę się go zapytać choć wątpię o tanie drapaki duże,czy ma możliwość tanio załatwić.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 09, 2011 20:39 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Właśnie odebrałam maleńką szczotkę dla Bejbi :D ,facet mi do drzwi przyniósł :ok: Pytałam o drapaki,ale on jednej firmy kupuje i twierdzi że za taki wymiar to raczej za 70-80 zł nie będzie,ale jakiś katalog mówił że jak będę chciała mogę mówić.Jutro wkleję zdjęcie bo już ciemno.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 09, 2011 20:42 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Drapaki w przyzwoitej cenie proponował ktoś takie robione na miau. Jakby pogrzebac, to by sie może znalazło. Zdjęcia były wstawione - fajne były, ale ceny nie pamiętam . Jak troche czasu wykroję to poszukam.
Albo możesz założyć wątek, że potrzebujesz drapak, może byc używany.

jasdor

Post » Pon maja 09, 2011 21:02 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Drapaki w przyzwoitej cenie proponował ktoś takie robione na miau. Jakby pogrzebac, to by sie może znalazło. Zdjęcia były wstawione - fajne były, ale ceny nie pamiętam . Jak troche czasu wykroję to poszukam.
Albo możesz założyć wątek, że potrzebujesz drapak, może byc używany.

jasdor,wątku nie założę bo już ktoś założył i nic z tego nie wyszło,ale masz rację mogę sama poszukać jest jakaś hodowczyni kotów co robi drapaki na zamówienie.Mogę napisać jej szczegóły,wymiary i ile by to wyszło z przesyłką :ok: :kotek: :D
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 09, 2011 21:04 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Tak, tak, to u jakiegoś hodowcy było :ok:

jasdor

Post » Pon maja 09, 2011 22:57 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Tak, tak, to u jakiegoś hodowcy było :ok:

Weszłam w wątek i te drapaki to nie to :( z tego co piszą to nie robią innych jak na zdjęciach.
Obejrzałam i to nie dla Bejbi i mojego małego mieszkania :( Bez pluszu tylko biały polar :(
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 10, 2011 14:48 Re: Mała Bejbi od początku choruje

No wreszcie mam chwilę żeby wkleić szczoteczkę Bejbi i potem dorzucę coś do bazarku.
Obrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 10, 2011 17:12 Re: Mała Bejbi od początku choruje

U nas w mieszkaniu tak goraco,że Bejbi leży nie ma ochoty na zabawę.Martwię się co będzie latem :( Dlatego nie mogę mieć persa bo z gorąca by na serce zszedł :( TŻ jakąś rurę od wykładziny niesie (ponad 3 metry :!: )nie wejdzie do windy,a to 10 piętro.Muszę zejść i pilnować,a on to przetnie na pół :D Ciekawe czy coś z tego zrobi?Na razie nie da rady bo koszta
desek i wykładziny,albo sznura grubego z sizalu są duże :(
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 10, 2011 17:20 Re: Mała Bejbi od początku choruje

daj znać co wyniknie :ok: ja od wczoraj mam rure4m wczoraj się cieszyłam a dziś nie wiem co z tym zrobić :ryk: wykładzina z końcówek jest niekiedy za grosze"tylko trzeba upolować_a wykosiłam kolejny dywan ale taki jakiś różowawy w kwiatki :evil: ale może lewa strona się nada ta nie futrzasta_
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Wto maja 10, 2011 17:29 Re: Mała Bejbi od początku choruje

milena88 pisze:daj znać co wyniknie :ok: ja od wczoraj mam rure4m wczoraj się cieszyłam a dziś nie wiem co z tym zrobić :ryk: wykładzina z końcówek jest niekiedy za grosze"tylko trzeba upolować_a wykosiłam kolejny dywan ale taki jakiś różowawy w kwiatki :evil: ale może lewa strona się nada ta nie futrzasta_

Na pewno dam znać :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto maja 10, 2011 17:40 Re: Mała Bejbi od początku choruje

nawet na bazarkach cisza :cry: tak to by było nawet na przesyłkę niech nawet niepięknej wykładziny do owinięcia słupka, który nawet na ukos oprzeć do wspinaczki _ :|
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

[poprzednia][następna]