Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 20:54 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Ja narazie zostałam w PKO - jakoś sobie z nim radzę i bankomaty mają niezłą lokalizację.
Problem techniczny pokonałam - test wypadł pomyślnie. Wszystko działa w IE.\

Znałam też kilka innych banków ale narazie zostałam w swoim starym :twisted:

W MF przestały mi działać wszystkie linki z odbieranej poczty ale wcale mi na nich nie zależy. Przeważnie to są subskrypcje a w ważniejszych mailach jest mało linków.
Na te znalazłam już sposób - zadziałają po przekopiowaniu ale przy okazji sprawdzę jak byłoby w IE może wymagałoby to mniej zachodu.

Wszystko wskazuje na to, że jednak powinnam zainteresować się własną pocztą.
Przed chwilą odkryłam że odezwał się jeden z moich pierwszych Amerykanów.... chyba... i napisał dość długi list - muszę pomyśleć jak to sobie przetłumaczyć bez proszenia o pomoc. :oops:

Listu od tego drugiego nawet Krzyś nie mógł zrozumieć :twisted: - widocznie są jakieś różnice w terminologii.
Niestety ciągle nie odezwali się Ci, na których odszukaniu najbardziej mi zależało :(

Przeprowadziłam ostatni test dla dogo - niestety mnie to nie działa. Pozostało tylko wysyłanie maila... szkoda i trudno :evil:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto maja 10, 2011 11:41 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Nitko ,super,że czujesz się dobrze i że wracasz do pracy,cały czas dużo ciepłych myśli nieustające kciuki od nas za Twoje zdróweczko

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A co do banków,my też na razie się bujamy po pko,na razie jeszcze ani razu nie mieliśmy błedów,tfu,ftu :ok:

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 11, 2011 7:26 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Dziękuję za kciuki. :1luvu:
Na zdrówko nie narzekam(oby nie zapeszyć).
Chodzenie do pracy jednak męczy - wieczorem padam i zasypiam :oops:

Po długich i ciężkich dylematach udało mi się trochę posprzątać skrzynkę na dogo ( 200 wiadomości to stanowczo za mało :evil: ). Wiadomość dodatkowa: na dogo nawet jak skasujesz wiadomość przed jej odebraniem, dotrze do adresata.

Zagadka: skutki przeziębienia nasilają się czy to objawy poszczepienne?
Szczepienie powinno być poprzedzone przeprowadzeniem dokładnego wywiadu lekarskiego (ze szczególnym uwzględnieniem poprzednich szczepień i działań niepożądanych, które mogły być nimi spowodowane) oraz badaniem lekarskim. Tak jak w przypadku innych szczepionek, szczepionka przeciwko kleszczowemu zapaleniu mózgu nie powinna być podawana osobom w okresie ostrych i ciężkich chorób gorączkowych. Łagodna infekcja nie jest przeciwwskazaniem do zastosowania szczepionki.

Możliwe skutki uboczne: Ból lub tkliwość w miejscu wstrzyknięcia, nudności, uczucie zmęczenia, złe samopoczucie, ból mięśni lub stawów, ból głowy, wymioty, obrzęk w miejscu wstrzyknięcia, rumień w miejscu wstrzyknięcia, stwardnienie w miejscu wstrzyknięcia, gorączka. Ze względu na ryzyko wystąpienia zaburzeń widzenia i zawrotów głowy zdolność prowadzeniu pojazdów mechanicznych i obsługi urządzeń w ruchu może być ograniczona.

Jaką szczepionką byłaś szczepiona ?

Pozdrawiam
Trzymam kciuki za rezultaty wizyt u specjalistów.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro maja 11, 2011 10:22 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

kussad pisze:Czy znacie może PKO BP - czy często się zdarzają takie problemy? Mnie ostatnio bardzo często bez względu na porę o której do tego się zabiorę.
Zastanawiam się czy to nie zależy od wyszukiwarki. korzystam z MF... ciekawe czy udałby się inny test... - idę to sprawdzić :twisted:

Też korzystam z MF i z PKO nie mam problemów, a korzystam w pracy i z domowego muła ;) renowacja by się przydała, ale chyba nowy sprzęt raczej nabędę.

Ewuś, nieustanne :ok: :ok: za Twoje zdrowie :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro maja 11, 2011 12:33 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

NITKA/KARINKA pisze:U nas dzisiaj upał - nie znoszę.

Mogę dołączyć do tego zdania :(
Reszta tradycyjnie w telegraficznym skrócie:
nasz pokój jest nasłoneczniony przez większość dnia i wcale nie pomagają żaluzje, za oknem huk – pracują młoty pneumatyczne, wiertarki i kolejny tydzień czuję się jakbym pracowała na placu budowy.

FSME-IMMUN 0,5 ml Baxter VNR1J03A, narazie jest upał i nie mam czasu pomyśleć ale faktycznie ulotki jeszcze nie czytałam, dziękuję :1luvu:

Agnieszko właśnie niedawno tutaj napisałam, że myśląc o swoim Mru bardzo chętnie oglądam zdjęcia Nikuni :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw maja 12, 2011 11:46 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

I ja się dopiszę,nie cierpię upałów :evil:
Dla mnie max powinno być 25-27 stopni

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 13, 2011 10:00 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

kussad pisze:Agnieszko właśnie niedawno tutaj napisałam, że myśląc o swoim Mru bardzo chętnie oglądam zdjęcia Nikuni :)

Bardzo mi miło. Zaglądaj do nas jak najczęściej i wspominaj swoje ukochane futerko :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt maja 13, 2011 12:00 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 13, 2011 20:39 Re: <input class=

Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków! :D

Wyniki wszystkich badań były dobre, odebrałam zaświadczenie o zdolności do pracy na dwa lata... tylko dlatego że noszę okulary a pracuję przy komputerze a wszyscy dostawali je na cztery lata... :twisted:

Przekopiuję sobie tutaj swoja ostatnią rozmowę z Kingą z watka viewtopic.php?f=8&t=123261&start=300:
kussad pisze:Bardzo dawno nie było mnie tutaj.

Wagowo muszę odpuścić – trochę przesadziłam i muszę ostrożnie wracać do normalnych potraw. Jest 57,5/164.... miało się zatrzymać a wcale nie stanęło... :twisted:

kussad pisze:
kinga w. pisze:Postawilas na swoim, a nawet wznioslas sie ponad. Zeby nie napisac ze spadlas ponizej. No, to teraz wiecej luzu bo faktycznie za malo wazysz.

Teraz muszę postępować dość ostrożnie bo skoro tak mi się potrafiło zmienić o 7 kg w stosunkowo krótkim czasie czyli od powrotu z ferii zimowych w lutym... żebym znowu nie walczyła z jo-jo :oops:
Od tygodnia utrzymuje się 58...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob maja 14, 2011 8:28 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

No to super :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 15, 2011 17:27 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 27, 2011 13:25 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 29, 2011 13:11 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto maja 31, 2011 7:41 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

Bardzo dziękuję za składane wizyty i śliczne zdjęcia Mysi - leży dosłownie w tych samych pozycjach co Mruczuś :)

Nie ma mnie bo mam dużo pracy, muszę ostro zawalczyć o urlop i chwilami nie starcza czasu na pozostałe najważniejsze dla mnie sprawy :|
Na Krakvecie już drugi miesiąc jest spokojnie więc tylko obserwuję i nie podnoszę alarmu.
Pozdrawiamy Ewa & Choco & Miki
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto maja 31, 2011 10:35 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my

No to czas najwyższy Ewuś,zeby któś Cię docenił i dał Ci deczko wolnego

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]