Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 18:00 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Marzenia11 pisze:
Szalony Kot pisze:
I gdzie trzecie czarne, ja się pytam? :twisted:

No i wykrakałaś - wprawdzie wczoraj przy robieniu zdjęcia trzecie czarne siedziało pełne niesmiałości w kąciku pokoju nie m ając ochoty na pozowanie, ale dzisiaj wymyśliło sobie, wraz z rodzeństwem, ze sprawdzą z czego są zbudowane i jak jest w środku rury wentylacyjnej. Uparcie pracowały nad wyciągnięciem zabezp[ieczenia, a potem jeden wlazł i darł mordę, że tu jest. smarti po konsultacjach z murarzami od budowy domu miała dwa rozwiązania: rozwalenie ściany bądź wykopanie rury aby się do niej dostać.
A czarny? Wyspał się, zgłodniał i sam wylazł :evil: :evil: :evil: Uffff.... :wink:

Tak? U mojego brata kocica wlazla za jakiś zakręt ścianki pod kominkiem i wrzeszczala rozpaczliwie. W efekcie brat - w garniturze i pod krawatem, bo prosto z pracy - spędzil dwie godziny leżąc na glebie kolo rzeczonego kominka kiciając i grzechocząc chrupkami albowiem nie bardzo mial ochotę na kucie ścian w domu, do którego dopiero co się wprowadzil :evil: Finalnie kocica podeszla bliżej i zostala zlapana, bodaj za futro na tylku, oraz wyciągnięta. Od tamtej pory bardzo dbano, żeby pod kominkiem zawsze bylo pelno drewna :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon maja 09, 2011 18:22 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

hehehe, ciekawe czy jak ja dostanę w twarz od jakiegoś weta, też się do mnie wprowadzi :ryk: :ryk:
najpierw była smarti i jej koty :)
później była smarti, jej koty i tymczasy :D
później była smarti, jej koty, tymczasy i rzut ze Szczytna :D :D
teraz szykuje się smarti, jej koty, tymczasy, rzut ze Szczytna i wet :D :D :D
postuluję, by kolejnym ogniwem była lecznica! :mrgreen: a co tam? :D

nazwijmy jakiegoś kota: Azor, proszę! :lol:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon maja 09, 2011 18:48 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Ale jak to w twarz? Kto dostał w twarz? 8O :wink:
Fajnie z tym wetem wyszło, przyda się taki, który po kosztach będzie leczył :ok:

A ja melduję, że rozpoczęłam gromadzenie zapasów dla kociaków Smarti w związku z piątkowymi baletami w stolicy.
Pozostaje tylko omówienie kwestii dystrybucji :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 09, 2011 20:05 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Zostawić Was na dwa dni bez nadzoru... to potem nadgonić zaległości nie można :twisted:
:ok: :ok: :ok: :ok: za Wszystkich
A może mnie od jakiegoś weta by się dostało? Jak widać same korzyści z tego mogą być.... :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 09, 2011 20:30 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Erin pisze:Ale jak to w twarz? Kto dostał w twarz? 8O :wink:
Fajnie z tym wetem wyszło, przyda się taki, który po kosztach będzie leczył :ok:

A ja melduję, że rozpoczęłam gromadzenie zapasów dla kociaków Smarti w związku z piątkowymi baletami w stolicy.
Pozostaje tylko omówienie kwestii dystrybucji :)

po kosztach??
po kosztach to ja mam teraz,ale On będzie u nas mieszkał :piwa: :piwa: :piwa: ,a więc mam opieke wet. na miejscu-o każdej porze w razie potrzeby i bez jeżdzenia :D to jest super układ ale nie byłoby go oczywiście gdybyśmy akurat nie mieli pustego mieszkania które możemy Mu użyczyć za darmo 8) ...ale na szczęście takowe mamy :!: :!: :!: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon maja 09, 2011 20:51 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Szalony Kot pisze:Czy to jest to mieszkanie, o którym myślę? I które już ma małego lokatora? :ryk:

Szalony bo to takie specjalne mieszkanie do wynajęcia a kot jest w pakiecie - taki GRATIS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 09, 2011 20:55 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Mam wrażenie, że u Smarti kota w gratisie można dostać nawet nic nie biorąc :>
Człowiek przechodzi obok i ląduje z kotem :ryk:

W ogóle to może skoro maluchy nie mają kk - to szybko ogłaszać..?
Jak matka z małymi? :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon maja 09, 2011 21:01 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Jeden burasek z tej szóstki maluchów jest wyjątkowo piękny :love: . Ma cudne odcienie szarości i prawie biały obrys oczek.No mega cudo :1luvu: .On jest tym dodatkowym kociakiem , do tego super kontaktowy :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon maja 09, 2011 21:25 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

tak Kocie-to to -sądzę że to propozycja weta nie do odrzucenia :D

o kocie w pakiecie jeszcze nie wie ale myślę że nie będzie protestował(przynajmniej nie byłoby problemu z podawaniem tabletek 8) ),a gdyby to wiesz że kot ma się gdzie podziac- w ostateczności,wyląduje piętro niżej :mrgreen:

a poza tym to bardzo fajnie i dość praktycznie :ok: :ok: ,mieć na DT nie tylko kicie ale i weta,no nie???
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Pon maja 09, 2011 21:28 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon maja 09, 2011 21:28 Re: Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Tytuł wątku mi się bardzo spodobał :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Pon maja 09, 2011 21:29 Re: Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Jak wet będzie rokował, to można ogłoszenia porobić w przyszłości :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 09, 2011 21:31 Re: Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

:ryk:
Rokuje chociaż adopcyjnie czy wygląda raczej na wiecznego tymczasa? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Pon maja 09, 2011 21:31 Re: Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

:ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]