Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 13:39 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

A tutaj nowe fotki Zosi :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 03, 2011 13:41 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

I jeszcze jedno

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro maja 04, 2011 16:38 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Przypominam, że cały czas szukamy domu dla Zosi.

Gdyby ktoś słyszał o domku, który szuka pieszczocha, jedynaczki - polecamy :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt maja 06, 2011 21:14 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Adam Zosia dziekuję za ogłoszenia,niestety na mnie obrażona bo są maluchy.Dzisiaj przyszła moja koleżanka i zachwycała się małymi glutkami.Zosia ugryzła ja delikatnie w łydkę by zwróciła na nią uwagę.Mądra Zosia prawda. :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 06, 2011 21:18 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Ogłoszenia Zosi mają całkiem niezłą oglądalność. Konkuruje z maluchami także na tym polu. Maluch ogłosiłem prawie 6 godzin wcześniej, ale Zosia całkiem nieźle je goni...

Adam
aburacze

Post » Pt maja 06, 2011 23:58 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Ewidentnie najlepszy materiał na jedynaczkę, uwaga musi skupiać się na niej :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie maja 08, 2011 14:24 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Dzień dobry!

Właśnie dostałem z Allegro pytania o Zosię, odpowiedziałem i skierowałem do horacy 7 :) Pani napisała, że nie ma innych zwierząt w domu i Zosia bardzo ją urzekła. Zobaczymy co z tego wyjdzie... :)

Adam
aburacze

Post » Nie maja 08, 2011 18:10 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

No to ogromne :ok: :ok: :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie maja 08, 2011 18:34 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

:ok:

gupismurf

Od: Nie kwi 10, 2011 19:03

Post » Nie maja 08, 2011 20:11 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Na razie cisza. :oops:

horacy 7

Post » Pon maja 09, 2011 16:51 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

I co, cały czas cisza? :(
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 09, 2011 16:58 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Chyba tak, cisza. Na wszelki wypadek napisałem do tej pani ponownie i delikatnie zachęciłem do kontaktu z horacy 7. Jak nie odpowie i nie odezwie się to znaczy że się rozmyśliła nic nie mówiąc :(

Adam
aburacze

Post » Pon maja 09, 2011 19:51 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Pani zainteresowana adopcją Zosi telefonowała nie mogłam odebrać lecz oddzwoniłam.Porozmawiałyśmy opowiedziałam jaka Zosia jest i prosiłam by pani przemyślała wszystko i odpowiedziała. :roll:

horacy 7

Post » Pon maja 09, 2011 19:58 Re: Zosia - kotka dla konesera. Czyli pieszczoch szuka domu.

Ale jak to widzisz, czujesz? Pani brzmiała obiecująco? Wiem, że nie ma co sobie zaraz robić nadziei, ale... :roll:
Ostatnio edytowano Pon maja 09, 2011 20:24 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 1 raz
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]