Satyr77 pisze:No kota to ja mogę sobie w domu poogladać, ale pamiątkę jakąś też chcę mieć w postaci fotki
no i ja bym chciała zobaczyć jak to wyglądało, bo ja się zostałam z Natkiem do oceny w drugim końcu ringu

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Satyr77 pisze:No kota to ja mogę sobie w domu poogladać, ale pamiątkę jakąś też chcę mieć w postaci fotki
Ramon pisze:Witek, jak dla mnie pierwsza klasa fotki
kiche_wilczyca pisze:Satyr77 pisze:No kota to ja mogę sobie w domu poogladać, ale pamiątkę jakąś też chcę mieć w postaci fotki
no i ja bym chciała zobaczyć jak to wyglądało, bo ja się zostałam z Natkiem do oceny w drugim końcu ringu
kamanda77 pisze:gratuluję nawet tym co byli z korniszami i wygrali
kamanda77 pisze:kto by pomyślał że "ruskie" taki udział w tym będą miały
kamanda77 pisze:gratuluję nawet tym co byli z korniszami i wygrali
Marcepan pisze:kamanda77 pisze:kto by pomyślał że "ruskie" taki udział w tym będą miały
reasumując - dobrze jest, kiedy wygrywają znajome koty, nawet jeśli są to brytki.
casica pisze:wanderer pisze:karolcia_nfo pisze:Kto został uznany za najpiękniejszego kota wystawy
Wyboru najpiękniejszego kota wystawy , z pośród zwycięzców kategorii , dokonywała Pani Prezydent Miasta Zgierza.
Tytuł ten przypadł naszemu ( o czym donosimy do dziś radośnie i szeroko po słowiańsku uśmiechnięci) kartuzowi Geronimo Poekie Mau Mau
![]()
Jednocześnie pragniemy pogratulować wszystkim ( nominowanym i nie nominowanym ) kotom i ich właścicielom .
Pozdrawiamy
A jakieś zdjęcia ślicznotka będą do obejrzenia?
Bianka 4 pisze:Niestety nie znalazłam malucha na zdjęciach z wystawy więc wstawiam link do hodowli http://www.svalbardgost.pl/geronimo-galeria/
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 7 gości