Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie maja 08, 2011 20:05 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Gosia, udalo Ci sie wyslac "moje" rzeczy? Bo przelew Ci puscilam jeszcze przed weekendem :).
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Nie maja 08, 2011 20:08 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Mroczka pisze:Gosia, udalo Ci sie wyslac "moje" rzeczy? Bo przelew Ci puscilam jeszcze przed weekendem :).

tak, tak, poszły w sobotę rano :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie maja 08, 2011 20:12 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Super to czekam z niecierpliwoscia - moze dojda zanim ja sie rozpakuje ;).
ObrazekObrazek

Mroczka

Post » Nie maja 08, 2011 21:29 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzieks!
i prosze o nr konta :)
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Nie maja 08, 2011 21:31 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

sibia pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzieks!
i prosze o nr konta :)

już, już, zerknij jeszcze proszę do pierwszego posta czy wykasowałam wszystko co wylądowało w twojej torbie:)
i ja też dziękuję!! :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon maja 09, 2011 9:08 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Moje ubranka doszły....Dziękuję....pasują jak szyte na mnie.Jestem b.zadowolona i muszę powiedzieć (moim skromnym zdaniem-wcale się nie chwaląc :wink: ),że wyglądam w nich b.efektownie :D
Trzymam zakładkę tej strony, może coś upoluję jeszcze :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 09, 2011 9:11 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Moje ubranka doszły....Dziękuję....pasują jak szyte na mnie.Jestem b.zadowolona i muszę powiedzieć (moim skromnym zdaniem-wcale się nie chwaląc :wink: ),że wyglądam w nich b.efektownie :D
Trzymam zakładkę tej strony, może coś upoluję jeszcze :ok:

super:) bardzo sie ciesze i dziękuję za zakupy :D
oczywiście zapraszam!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon maja 09, 2011 9:20 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

To ja prosze:
a.22
a.25
a.39
a.50
W przypadku rezygnacji osoby "rezerwującej"chciałabym tez a.56
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 09, 2011 12:28 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Gosia, paczka dzis dotarla - jestem zachwycona, choc przymierzac bede dopiero za jakis czas ;), bo na razie to na moj brzuchol moge juz tylko namiot narzucic ;). Wielkie dzieki za gratisy, a rzeczy SUPER!!!!
ObrazekObrazek

Mroczka

Post » Pon maja 09, 2011 13:36 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Mroczka, bardzo się ciesze:) i zapraszam ponownie:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon maja 09, 2011 14:11 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

A ja poproszę gorące lato! Kiecek żem se nakupiła... :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon maja 09, 2011 14:27 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Kicorek pisze:A ja poproszę gorące lato! Kiecek żem se nakupiła... :mrgreen:

no staram się, staram.... zimno u Ciebie??? :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon maja 09, 2011 15:27 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Jakby się ociepliło... :)
Ale sukienki są na ramiączka, więc musi być gorąco :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon maja 09, 2011 15:32 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Wstępnie rezerwuję :
a.45
a.63
i buty BLINK.

Mam parę pytań:
ile cm w biodrach ma a.45, jaki to materiał i jaka cena?
Czy mogłabym prosić zdjęcie ludzia w portkach a.63, bo nie wiem, jak takie pumpy się układają. No i musze się pomierzyc czy bym w nie wlazła :roll:
Jaka jest ostateczna cena butów? Bo chyba podpadają pod promocję? :D
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon maja 09, 2011 18:07 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

uch czytam Was i nogami przebieram - moja paka to normalnie ostatnie ciuchowe zakupy bo wsio wydalam i jeszcze na kreske czesc:P oby pasowaly:P
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

[poprzednia][następna]