Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mimisia pisze:Zosiu, zrobiłaś kawał wielkiej roboty tymi zdjęciamiDziękuję Ci bardzo, ja ogłaszam koty Emilii - triklolorkę Emilkę (ależ przytyła!) i Cosinusa oraz dwie seniorki "od pijaka", ale miałam kiepskie fotki, teraz może jakoś je pokopiuje w wolnej chwili z wątku i zaktualizuję ogłoszenia
Dużo ich nie ma, bo ja cierpię na brak czasu, ale na paru portalach ogłaszam.
A Dzikunia, taka biała w szare łatki już nie do adopcji? Była tam taka kotka?
O ta:
adopcje/profil.php?p=2749
Zofia&Sasza pisze:Mimisia pisze:Zosiu, zrobiłaś kawał wielkiej roboty tymi zdjęciamiDziękuję Ci bardzo, ja ogłaszam koty Emilii - triklolorkę Emilkę (ależ przytyła!) i Cosinusa oraz dwie seniorki "od pijaka", ale miałam kiepskie fotki, teraz może jakoś je pokopiuje w wolnej chwili z wątku i zaktualizuję ogłoszenia
Dużo ich nie ma, bo ja cierpię na brak czasu, ale na paru portalach ogłaszam.
A Dzikunia, taka biała w szare łatki już nie do adopcji? Była tam taka kotka?
O ta:
adopcje/profil.php?p=2749
Emilce zaraz dodam imięDzikunia nie pamiętam czy była
Tu wszystkich kociastych nie ma, bo myśmy tam jechały głównie focić te kicie od pijaka, te Emilii wyszły dopiero na miejscu. Myślę o tym, żeby podjechać jeszcze raz i dofocić pozostałe. Tym bardziej, że mamy u Emilii zaległą kawę
Zofia&Sasza pisze:7Zażywna tricolorka EMILKA Super miziasta. To kot, którego ciężko sfocić, bo się pcha na ręce
![]()
Kalinuwka pisze:Podrzucam kotki na noc.
Dziś chłopcy naparzali się tylko kłaki leciały. Widocznie walczą o teren, który wcale nie jest mały. Za to kotki cale nie wylegują się na słonku. Niestety nikt nie dzwoni w sprawie adopcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości