wzrok owszem stracił ... ale węch ma zajebisty...

w tej torebce był mój pączek
a wczoraj się dobierał do chipsów Inferno - czyli piekielnie, piekielni ostrych a co mu tam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:czy szefowej po komunii nie zostało jakieś ciasto, ewentualnie pączek albo coś...
w tej torebce był mój pączek
a wczoraj się dobierał do chipsów Inferno - czyli piekielnie, piekielni ostrych a co mu tam
anna09 pisze:Tweety pisze:Annazoo pisze:Nooo, i wygrana na Karmowzięciu
Przy okazji proszę Wislackiego o telefon do mojej Mamy. Ona już o niczym innym nie mówi, tylko o Walusiu i dostosowaniu mieszkania
za wygraną chyba suche zamówię, bo animondy ostatnio nie bardzo chciały jeść a tam felix drogi jak fix, w porównaniu z Dragonem.
Namido, oczywiście możesz się podpiąć, liczymy, że odbiór będzie na wystawie więc katgral nie będzie musiała przewalać ton karmy aby porobić paczki.
W sprawie balkonu wislackikot umówiony na jutro.
SuperProszę mu przekazać moją prośbę o solidne zabezpieczenie balkonu dla Walusia
Tweety pisze:Cammi pisze:czy szefowej po komunii nie zostało jakieś ciasto, ewentualnie pączek albo coś...
...w tej torebce był mój pączek
odrobina sernika i orzechowca i to od Karalucha! prima sort. Ewentualnie babka ale to bardzo niechętnie, bo jestem chytrus na karaluchowe babki
edit_f pisze:wczoraj w nocy byłam z Kacprem u weta.. było podejrzenie, że w tych nerwach i niewiadomo czy jedzeniu, mógł się odwodnić.. ale było wszystko w porządku.. zjadł przy mnie 1/2 saszetki felixa.. obserwujcie proszę, czy się załatwia.. w zeszyciku nie było nic na ten temat..
KubaTST pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale ciekawi mnie jak tam Sake się miewa. Jak tam grzyb?? Leczy się?? Pozdrawiamy całą paczką
_namida_ pisze:Wzięłam coś na bazarki, tyle ile mi się w bagażniku rowera zmieściło
_namida_ pisze:No właśnie po Virkon byłam, Benia się w bagażniku nie zmieściła, posagu nie widziałam.
_namida_ pisze: Dwie czarne koleżanki (obie baby?) też urocze, łaszą się, bawią i wywalają brzuch do góry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 48 gości