Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 07, 2011 16:50 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

dagmara-olga pisze:E tam poza klasom. Stadion majom w Ostrowie i se jeżdżom. Wiem, widziałem jak żem z wizytą jechał do Starszych Dużych.
Ustawkę i tak można zrobić.
Czarni przeciw pręgowanym, młodzi na starych czy coś.

Morf ustawkę to możem zrobić przeciw czarnym babom, mję tam Ostrovia nie pszeszkadza bo nie som z Bydgoszczy kumpel
u nas mówiom, że fszyscy polacy to jedna rodzina starszy czy młodszy byle nie z Bydgoszczy
Pamir znowu chcesz szybkiego liścia z łapy miszcza ? :ryk:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob maja 07, 2011 16:54 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Miszczu, fajnie będzie Cię rozruszać - pożyjesz do czydziestki!! :ryk: :ryk:

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Sob maja 07, 2011 16:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ahnija pisze:Miszczu, fajnie będzie Cię rozruszać - pożyjesz do czydziestki!! :ryk: :ryk:

lubiem sprawy szybko załatwiać raz z liścia centralnie w łeb i mogę spać dalej, po co energiem tracić młodziak

PearlRain

Post » Nie maja 08, 2011 16:39 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

to dzisiaj żem wzioł wstał koło południa i postanowiłem posprzontać w szafce z moim żarciem, żem wszystko prawie wywalił sam suchy Intestinal i Renal i stfierdzam moja Duża ma bajzel w moim żarciu, za torbom z Intestinalem żem dwie saszetki znalaz zaraz obje żem napoczął żeby nie było, że nie ma saszetki jest tylko zasiana gdzieś miendzy tymi chrupkami
najadł żem siem po uszy bo jak już otwarłem to zjeść trzeba żeby siem nie popsuło nie :lol:
Emir

PearlRain

Post » Nie maja 08, 2011 18:15 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Duża zrobiła Ci z d... jesień średniowiecza?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie maja 08, 2011 18:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

dagmara-olga pisze:Duża zrobiła Ci z d... jesień średniowiecza?

nie zrobiła, dała mję te nadgryzione saszetki żebym zjad i coś gadała, że ja złodziej i prostak a z takjego dobrego domu, no jeden w rodzinie musi taki być nie ? :mrgreen: niech se gada ja mam pełen bandzioch ona se pogada i zapomni w końcu mję kocha no

PearlRain

Post » Nie maja 08, 2011 19:21 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Czeba było jej powiedzieć, że nie złodziej i prostak a jedynie ciem demencja jusz hfyciła - byłaby dumna, że ma takiego mondrego ogona, co wie co to jezd demencja :D

Ja dziś o tym słyszałem w Animal Płanet czy jakoś tak - no do objadu oglondali to ja tesz oglondałem..
Pamir

ahnija

Post » Pon maja 09, 2011 9:02 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ahnija pisze:Czeba było jej powiedzieć, że nie złodziej i prostak a jedynie ciem demencja jusz hfyciła - byłaby dumna, że ma takiego mondrego ogona, co wie co to jezd demencja :D

Ja dziś o tym słyszałem w Animal Płanet czy jakoś tak - no do objadu oglondali to ja tesz oglondałem..
Pamir

młodziak nie demencja aż taki stary to ja nie jestem, Duża mówi o jakimś moim kumplu z niemiec Alzhajmer siem nazywa, ja żem go nie widział żeby za mną gdzieś łaził, Duża ma zwidy
żem siem wyspał, kazałem do budy od somsiadki kocyk se włożyć teraz to pełna kultura i wypas
Emir

PearlRain

Post » Pon maja 09, 2011 9:07 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

se myślę, że one nam zazdroszczą, że się z godnościom starzejemy. A ona ma zmarchy na oczach i celulitowość jakąś i takie tam.
Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon maja 09, 2011 9:35 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

chłopaki i dziefczyny jakbym siem kilka dni nie pokazał zgłośta na policjem, żem kupe zostawił w przedpokoju i Duża mję zagroziła, że ubije i skórkiem na nerki ze mję zrobi 8O
Emir

PearlRain

Post » Pon maja 09, 2011 9:47 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

luzuj. ja żem podrzucił przy łózku jedną a baba napawiowała na szafkę. Ale czuwam!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon maja 09, 2011 9:55 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

dagmara-olga pisze:luzuj. ja żem podrzucił przy łózku jedną a baba napawiowała na szafkę. Ale czuwam!

Morf ale Ciebie siem Duża nie odgraża, że na skórkiem przerobi a to poważna groźba, gangi łowcóf skór tylko czekajom, dobrze że sfilcowany letko jestem taka wyleniała skóra nikomu siem nie przyda

PearlRain

Post » Pon maja 09, 2011 10:03 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

mówi "walnę ciem szpadlem zobaczysz"
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon maja 09, 2011 10:07 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

kumpel to musimy siem pilnować kurde jak któryś siem kilka dni nie pokaże zgłaszamy na policjem

PearlRain

Post » Pon maja 09, 2011 10:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

A żeś Emir kupem walnoł po tyh mojih pszysmakah dla kotóf? Czy to jusz poszło fcześniej?

A mnie dziś topić hciał mój Durzy, że mu śpiewałem o czfartej z rana serenadem..no co o czfartej to jusz najwyszsza pora na wstawanie i śpiewanie, oj jakieś niedobre to nasze Durze som..

Morf a morze ty zwjonzek zawodowy załusz,co? Byśma sie zapisali i o swoje walczyli..
Pamir

ahnija

[poprzednia][następna]