Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 07, 2011 20:11 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Georg-inia pisze: Mokka powie: "No dobra, Maciek, bierzemy ON-ka jak chciałeś, nam będzie raźniej, a Andorka będzie happy" :mrgreen:

Hmmm, ja im mogę tego psa wyprowadzać nawet jak Mokka i Maciek nie będą mieli czasu ;)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Sob maja 07, 2011 20:24 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Mokka i Maciek - nie dajcie się wrobić w psa. Andorka będzie z Julkiem śmigać po parku, a co!

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob maja 07, 2011 20:27 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

gratulacje :piwa:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob maja 07, 2011 20:57 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

CoolCaty pisze:Mokka i Maciek - nie dajcie się wrobić w psa. Andorka będzie z Julkiem śmigać po parku, a co!

No nawet mnie o to nie podejrzewaj :strach:
Ja dzieci luzem nie lubiem :!:
Obrazek

andorka

Post » Sob maja 07, 2011 22:53 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

andorka pisze:
CoolCaty pisze:Mokka i Maciek - nie dajcie się wrobić w psa. Andorka będzie z Julkiem śmigać po parku, a co!

No nawet mnie o to nie podejrzewaj :strach:
Ja dzieci luzem nie lubiem :!:

Ale co luzem? Przecież Julcio będzie jeszcze długo "uwięziony" w wózeczku :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob maja 07, 2011 23:23 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Luzem znaczy poza brzuchem :)
Obrazek

andorka

Post » Nie maja 08, 2011 4:59 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Ania, bardzo mocno Wam gratuluje!! :1luvu:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon maja 09, 2011 7:53 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Witamy Julka na świecie :1luvu:
Mokkunia, gratulacje z całego serca :!:
Czekamy tu na Was :D

Wróciło słonko, więc Patunia pewnie znowu wygrzewa się na balkonie :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 09, 2011 8:42 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Julek, witaj :mrgreen: :mrgreen:
Ja też Byk, pełną gębą, to wspaniały znak zodiaku :ok: :piwa:
Mokkuniu, serdeczne, słoneczne gratulacje od naszej trójki :D

Zmieni się teraz wszystko. Na lepsze. Pełniejsze. Bogatsze.

Mocne kciuki za Patkę. Ty wiesz, doskonale wiesz, co dla Niej najlepsze.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto maja 10, 2011 14:27 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Dziękujemy za gratulacje :)
Jesteśmy już w domku, docieramy się. Relacje Julek - koty są dziwne. Bunia przerażona, zdenerwowana szczególnie kiedy Julek płacze, Cardiamid w szoku, spięty, Shibasek i Leoś mają luz, a Patka chciała się wczoraj do niego przytulić.
Pewnie i szepnąć parę słów na uszko póki jest.
Czasu mamy niewiele, dziś chyba czeka mnie poważna rozmowa z TŻtem, musimy podjąć jakąś decyzję.
Myślcie o nas ciepło.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto maja 10, 2011 16:17 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Myślę bardzo ciepło, o Waszej trójce i o futerkach.

Pomyślności wszelkiej :)

Ukłony od mojego "maleństwa" 8)

Obrazek
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto maja 10, 2011 18:49 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

mokkunia pisze:Dziękujemy za gratulacje :)
Jesteśmy już w domku, docieramy się. Relacje Julek - koty są dziwne. Bunia przerażona, zdenerwowana szczególnie kiedy Julek płacze, Cardiamid w szoku, spięty, Shibasek i Leoś mają luz, a Patka chciała się wczoraj do niego przytulić.
Pewnie i szepnąć parę słów na uszko póki jest.
Czasu mamy niewiele, dziś chyba czeka mnie poważna rozmowa z TŻtem, musimy podjąć jakąś decyzję.
Myślcie o nas ciepło.

To jeszcze ode mnie gratulacje- jakaś opóźniona lekko jestem :oops: Ale cieszę się Waszym szczęściem!

A co do Patisona... Yenna miała już kreatyninę 11,36... Ale postanowiłam, że dopóki ona się całkiem nie podda i nie będzie cierpiała- ja też nie odpuszczę. To było w sierpniu.... Wierzę w Patty. I myślę o Was ciepło cały czas.
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto maja 10, 2011 18:50 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

i ja Wam ciepłe mysli przesyłam...
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro maja 11, 2011 10:18 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

Jesteśmy dalej. Patka wczoraj położyła się koło Julka. Przespała w błogiej pozycji całą noc. Teraz szykuję się do karmienia strzykawką a Patka czeka na słońce na balkonie. Ważyliśmy ją wczoraj, niby schudła łącznie 0,5kg waży 3,5kg tyle co Juluś jak się urodził.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro maja 11, 2011 11:42 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Przegrywamy

mokkunia pisze: Teraz szykuję się do karmienia strzykawką a Patka czeka na słońce na balkonie.

Aniu, czy to znaczy, że Patti nie je sama ?
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]