turkawka pisze:Gibutku chyba Cię nie lubi
Mnie nie można nie lubić

Okres mu się zbliża to jest bardziej marudny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:turkawka pisze:Gibutku chyba Cię nie lubi
a my lubimy Pcimabrakowałoby nam Twoich uszczypliwych komentarzy na wątku
no i czekamy kiedy sie aktywniej przyłączysz do pomocy
jessi74 pisze:kotki dziękują Cioci Gibutkowej za super wałówkę![]()
![]()
![]()
pyszne puszczki, witaminki i śliczną podusię
![]()
starałam się podzielić po równo
jessi74 pisze:zapraszam na bazarek na pomoc kotkom pod naszą opieką viewtopic.php?f=20&t=127291&start=0
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:kotki dziękują Cioci Gibutkowej za super wałówkę![]()
![]()
![]()
![]()
Dużo tego do podziału nie było ale uskuteczniam program "podziel się michą"
Swoją drogą... miałam takiego pomysła ostatnio ale brak mocy przerobowych na realizację i też tak coś zacząć a potem z racji wyższych (planowany wyjazd) nie kontynuować. Myślałam o stworzeniu Kociego Banku Żywności pod patronatem jakiejś fundacji, coby można było robić oddziały w każdym mieście i znosić karmę. Czy nawet zbierać do koszy w marketach karmę dla bezdomniaków. Bo teraz to ludzie wychodzą do nas a większy myślę efekt by był gdybyśmy to my wyszli do ludzi. Łatwiej kupić w markecie worek karmy, czy żwirku i wrzucić ze swojego koszyka do kosza fundacyjnego niż targać się z 2 puszeczkami karmy wpizz...u daleko do schroniska czy gdzieś tam. Do tego dla innych chętnych konto fundacyjne na kasę z przeznaczeniem na karmę. Mogłaby być też taka kocia akcja "Pajacyk" np. na stronach fundacji czy kocich adopcji reklamy sklepów zoo czy producentów karmy i np. jako "zapłata" za odsłonę reklamy - puszka karmy, czy tam np. 1zł, czy jakoś tak. No ale właśnie to musiałby się tym ktoś zająć może z fundacji. Poza akcją "pusta miska" to nie widziałam żadnej takiej akcji w stylu "kocia micha", a na pewno przydałoby się choćby jako pomoc dla karmicieli.
Większe zbiórki w marketach czy sklepach zoo można by uskuteczniać w okresie świąt czy dnia zwierząt, dnia kota, dnia psa itp.
PcimOlki - może tu byś znalazł pole do działania?
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:kotki dziękują Cioci Gibutkowej za super wałówkę![]()
![]()
![]()
![]()
Dużo tego do podziału nie było ale uskuteczniam program "podziel się michą"
Swoją drogą... miałam takiego pomysła ostatnio ale brak mocy przerobowych na realizację i też tak coś zacząć a potem z racji wyższych (planowany wyjazd) nie kontynuować. Myślałam o stworzeniu Kociego Banku Żywności pod patronatem jakiejś fundacji, coby można było robić oddziały w każdym mieście i znosić karmę. Czy nawet zbierać do koszy w marketach karmę dla bezdomniaków. Bo teraz to ludzie wychodzą do nas a większy myślę efekt by był gdybyśmy to my wyszli do ludzi. Łatwiej kupić w markecie worek karmy, czy żwirku i wrzucić ze swojego koszyka do kosza fundacyjnego niż targać się z 2 puszeczkami karmy wpizz...u daleko do schroniska czy gdzieś tam. Do tego dla innych chętnych konto fundacyjne na kasę z przeznaczeniem na karmę. Mogłaby być też taka kocia akcja "Pajacyk" np. na stronach fundacji czy kocich adopcji reklamy sklepów zoo czy producentów karmy i np. jako "zapłata" za odsłonę reklamy - puszka karmy, czy tam np. 1zł, czy jakoś tak. No ale właśnie to musiałby się tym ktoś zająć może z fundacji. Poza akcją "pusta miska" to nie widziałam żadnej takiej akcji w stylu "kocia micha", a na pewno przydałoby się choćby jako pomoc dla karmicieli.
Większe zbiórki w marketach czy sklepach zoo można by uskuteczniać w okresie świąt czy dnia zwierząt, dnia kota, dnia psa itp.
PcimOlki - może tu byś znalazł pole do działania?
dobry pomysł![]()
trzeba coś pokombinować...
ale za takie drobne akcje "pełna micha" też jeszcze raz bardzo dziękujemy Cioci Gibutkowej
dagmara-olga pisze:proponuję Morfinkę - to taka starsza Lukrecja
Użytkownicy przeglądający ten dział: isiaja, Patrykpoz i 81 gości