Bylo baaardzo milo, koty cudownie towarzyskie, ze szczegolnym uwzglednieniem Cyrylka.
Ah.
I milo bylo zobaczyc reszte Pań
Bałdzo.
Moderator: Estraven
moje koty mnie nie odstępują na krok tak pięknie pachnę Twoimi kociastymi Agusiu
Piękny sweterek na cudnej koteczce-wspanialy wzorek azurowy i ten niebieskikolorek achKicorek pisze:No to innym razem, nie zamierzam się przeprowadzać jak na razie
Bardzo dziękuję przybyłym ciotkom za miłe popołudnie i wieczór![]()
Kitka oddawała się z sibią babskim zajęciom, czyli przymierzaniu ciuchów, a Cyryl zajął się podrywaniem gości![]()
A ja przed wizytą skończyłam sweterek dla Hestii i nawet zdążyłam go sfotografować:
Prawda, że elegancki? Hestii w każdym razie się spodobał

nikaxx pisze:Bardzo fajny sweterek w niebieskim jej do pyska
Marcepan pisze:nikaxx pisze:Bardzo fajny sweterek w niebieskim jej do pyska
a ja sądzę, że w nowym, zielonym byłoby jej jeszcze ładniej, a niebieski powinna odziedziczyć moja Dima
Jakos nie wyobrazam sobie ,by Kicorek zdzierala damie kiecke i dawala innej kocicy anulka111 pisze:Marcepan pisze:nikaxx pisze:Bardzo fajny sweterek w niebieskim jej do pyska
a ja sądzę, że w nowym, zielonym byłoby jej jeszcze ładniej, a niebieski powinna odziedziczyć moja Dima
Jakos nie wyobrazam sobie ,by Kicorek zdzierala damie kiecke i dawala innej kocicy

Kicorek pisze:Ekhem... jak by Ci tu...
Hestia NIE MA zielonych oczu![]()

MariaD pisze:Khem, khem... ja mam sporo ładnych włóczek, mięciutkich, w sam raz na kiecki dla devonek.

Marcepan pisze:MariaD pisze:Khem, khem... ja mam sporo ładnych włóczek, mięciutkich, w sam raz na kiecki dla devonek.
niebieskie też? tak, na pewno tak!
i Kicorek, opracowawszy wzór, wdroży maleńką linię produkcyjną...
ale się rozmarzyłam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości