Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2011 20:24 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

viewtopic.php?f=1&t=127331 nie tac nadzieji - nie odpuszczaj :ok: :ok: :ok:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie maja 08, 2011 22:08 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Cindy pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=127331 nie tac nadzieji - nie odpuszczaj :ok: :ok: :ok:

Czytam te wątki i fajnie że się kotki znajdują. Nie poddaję się mam nadzieję że wróci. Mój mąż był w tamtym drugim miejscu ale nie ma tam już żadnego kota ale jak to w tamtym miejscu to wątpie aby moja Aurunia tam się udała.

Ja mam mały balkonik i kotek ma drabinkę aby mógł wychodzić na trawnik. Oczywiści już przyszedł do domku i smacznie śpi.
Obrazek
Obrazek

syla82k

Od: Pt cze 18, 2010 23:08

Post » Nie maja 08, 2011 22:33 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

:ok: :ok: :ok: z calej sily
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon maja 09, 2011 16:50 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Blad w ogloszeniu w Gazecie juz poprawiony (Nagorki, nie Jaroty).

Kciuki caly czas!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon maja 09, 2011 19:25 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

ok to fajnie już widziałam że poprawiony. Czekam cały czas bo nie mogę wyjść na dwór bo mnie tak połamało że ledwo chodzę jakaś wykrzywiona. Jak tylko przejdzie to ruszam dalej i nie poddaję się. Ona musi gdzieś być przecież się nie rozpłynęła. Jakoś nie wierzę że to moja kotka w takim miejscu została przejechana
Obrazek
Obrazek

syla82k

Post » Wto maja 10, 2011 5:40 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Nieustanne kciuki za kocia.Niech sie znajdzie :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto maja 10, 2011 5:44 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto maja 10, 2011 12:38 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Dzięki za kciuki. Już zaczynam wątpić czy jeszcze kiedykolwiek zobaczę moją koteczkę. Jeszcze nikt z ogłoszenia się nie zgłosił :( Nikt nic nie wie na jej temat.Tak jakby nigdy nie istniała :( A przecież była u mnie rok czasu. Tracę nadzieję to już 11 dzień bez niej
Obrazek
Obrazek

syla82k

Post » Wto maja 10, 2011 12:41 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Koty odnajdowaly sie po znacznie dluzszym czasie.
Nie trac nadziei.

Dorota

Post » Wto maja 10, 2011 12:58 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Dorota pisze:Koty odnajdowaly sie po znacznie dluzszym czasie.
Nie trac nadziei.

Ok odnajdywały się ale zawsze ktokolwiek wiedział coś na ich temat, albo ktoś gdzieś widział, a u mnie nic. Leżę połamana w domu coś mnie przewiało i nie mogę się ruszyć i jej szukać :( Jak mi się polepszy to ruszam znów na poszukiwania. Dzwoniłam jeszcze raz do schroniska że może ktoś ją w najbliższych dniach zawiozła ale mieli tylko 2 kotki z małymi. Mam im przesłać zdjęcie kotki
Obrazek
Obrazek

syla82k

Post » Wto maja 10, 2011 13:11 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

syla82k pisze:
Dorota pisze:Koty odnajdowaly sie po znacznie dluzszym czasie.
Nie trac nadziei.

Ok odnajdywały się ale zawsze ktokolwiek wiedział coś na ich temat, albo ktoś gdzieś widział, a u mnie nic. Leżę połamana w domu coś mnie przewiało i nie mogę się ruszyć i jej szukać :( Jak mi się polepszy to ruszam znów na poszukiwania. Dzwoniłam jeszcze raz do schroniska że może ktoś ją w najbliższych dniach zawiozła ale mieli tylko 2 kotki z małymi. Mam im przesłać zdjęcie kotki

wcale nie zawsze. Jest watek w Klubie Kotów Odnalezionych gdzie dobrych kilka tygodni nic nie było wiadomo.Przypadek zrządził,ze ktoś zadzwonił po wielu,wielu dniach.A tylko dzięki temu,że ogłoszenia były wywieszone wiele kilometrów od domu. To był jakiś super sklep gdzie dużo ludzi chodzi.Kociarz przeczyta każde ogłoszenie.
Ja zawsze czytam i zapisuje numer.
Nie można wątpić. Nadzieja musi być zawsze.Jest ciepło co ważne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto maja 10, 2011 19:57 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Idę zaraz na poszukiwania i rozklejanie ogłoszeń. Pójdę trochę dalej może aż tam zawędrowała. Dzięki dziewczyny za wsparcie bez was chyba bym się poddała. Potraficie motywować i dzięki wam nie tracę nadziei. Życzcie powodzonka co kolwiek abym tylko miała jakiś punkt zaczepienia
Obrazek
Obrazek

syla82k

Post » Wto maja 10, 2011 20:21 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Dorota

Post » Wto maja 10, 2011 23:38 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Właśnie wróciłam. No niestety Aury nie spotkałam, ale za to spotkałam jednego biało czarnego przy Avocado akurat pani z klubu go głaskała i jednego burego przy warzywniaku którego też pogłaskałam. Chciałam dać mu do jedzenia coś ale w tym sklepie obok nic nie było tylko chleb i musztarda :( Znalazłam za jednym śmietnikiem domki dla kotków, ale żadnego tam nie było. Na jeden z tych domków nakleiłam ogłoszenie żeby Pani od karmienia tych kotków zobaczyła, a nóż widelec moja Aurunia tam zawędrowała. Zobaczymy czy z tych ogłoszeń ktoś się odezwie. Na pętli autobusowej oczywiście ogłoszenia pozrywane więc nakleiłam jeszcze raz. Co za cholerni ludzie to zrywają. Przecież wiadomo że jak kotka się znajdzie to sama pójdę i pozrywam. Dziękuję za kciuczki jednak tym razem nie okazały się owocne, ale na pewno na przyszlość. Miejmy nadzieję że koteczka się znajdzie i wróci szybciutko do swojej rodzinki i kumpla Hugusia
Obrazek
Obrazek

syla82k

Post » Śro maja 11, 2011 5:15 Re: Zaginęła kotka Olsztyn Nagórki

Dobrze, ze na budke nakleilas.

Kciuki caly czas!

Dorota

[poprzednia][następna]