lutra pisze:piszą, że Beza śpi w łóżku z Tatą, dobrze, dobrze, tylko smutno i cicho.
Jak za cicho w mieszkaniu, to chętnie Ryfona na wakacje sprzedam, smutno też nie będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:piszą, że Beza śpi w łóżku z Tatą, dobrze, dobrze, tylko smutno i cicho.
Annazoo pisze:vanja pisze:Temida juz u mnie. Na razie przezywa jeszcze przeprowadzke i nie podoba sie jej , ze wzielam ja na rece z transporterka i znowu wpakowalam do klatki. Jest troche oburzona na mnie, ale jej przejdzie jak zwykle. Ona stanowczo woli siedziec na rekach niz byc zamknieta w klatce, ale na razie musi odcierpiec swoje. I tak duzo dzis zniosla: obciecie pazurkow, odrobaczenie i jeszcze jazda samochopdem i nowe miejsce, gdzie mnostwo nieznanych rzeczy i zapachow.
Vanja, a jakiś filmik z brania Temidy na ręce? Może uda Ci się nakręcić taki hardcore
queen_ink pisze:Annazoo pisze:vanja pisze:Temida juz u mnie. Na razie przezywa jeszcze przeprowadzke i nie podoba sie jej , ze wzielam ja na rece z transporterka i znowu wpakowalam do klatki. Jest troche oburzona na mnie, ale jej przejdzie jak zwykle. Ona stanowczo woli siedziec na rekach niz byc zamknieta w klatce, ale na razie musi odcierpiec swoje. I tak duzo dzis zniosla: obciecie pazurkow, odrobaczenie i jeszcze jazda samochopdem i nowe miejsce, gdzie mnostwo nieznanych rzeczy i zapachow.
Vanja, a jakiś filmik z brania Temidy na ręce? Może uda Ci się nakręcić taki hardcore
A oto i hardcore:)
http://www.youtube.com/watch?v=NVOOYvAoRFE
queen_ink pisze:Annazoo pisze:vanja pisze:Temida juz u mnie. Na razie przezywa jeszcze przeprowadzke i nie podoba sie jej , ze wzielam ja na rece z transporterka i znowu wpakowalam do klatki. Jest troche oburzona na mnie, ale jej przejdzie jak zwykle. Ona stanowczo woli siedziec na rekach niz byc zamknieta w klatce, ale na razie musi odcierpiec swoje. I tak duzo dzis zniosla: obciecie pazurkow, odrobaczenie i jeszcze jazda samochopdem i nowe miejsce, gdzie mnostwo nieznanych rzeczy i zapachow.
A oto i hardcore:)
http://www.youtube.com/watch?v=NVOOYvAoRFE
_namida_ pisze:A może Temida tak specjalnie, bo chciała do vanjowego domu
Koty sprytne bestie są.
Tweety pisze:cześć wszystkim![]()
widzę, że mój mąż został wydelegowany do specjalnych poruczeń![]()
Przynoszę dobrą wiadomość, że mała Majeczka jedzie czy raczej wraca dzisiaj do siebie tzn do pani, która ją znalazła i jeżeli jej dorosły kocur nic nie będzie wydziwiał to mała zostanie. Nie mogła dłużej zostać z malcami, bo ciągle gdzieś nawiewała albo chciała wychodzić becząc głośno, wtedy matka porzucała własne maluchy i zagarniała Majkę a tamte głodowały, bo mamusia w ciągłym ruchu
ale mi się lapnęło, 1000 głos mój http://www.organizacjepozytku.info/ A Wam jak idzie w klikaniu?
vanja pisze:Przez te dni jak chodzilam do Temidy, to za kazdym razem mial puste obie miski. Zatem mu dokladalam troche jedzenia, kupale mocno woniejace to tez mu wybieralam, reszte zostawiajac juz dyzurujacym. Apetyt mu dopisuje i w kuwetach przy mnia mial normalny urobek.
Annazoo pisze:Nooo, i wygrana na Karmowzięciu
Przy okazji proszę Wislackiego o telefon do mojej Mamy. Ona już o niczym innym nie mówi, tylko o Walusiu i dostosowaniu mieszkania
Tweety pisze:Annazoo pisze:Nooo, i wygrana na Karmowzięciu
Przy okazji proszę Wislackiego o telefon do mojej Mamy. Ona już o niczym innym nie mówi, tylko o Walusiu i dostosowaniu mieszkania
za wygraną chyba suche zamówię, bo animondy ostatnio nie bardzo chciały jeść a tam felix drogi jak fix, w porównaniu z Dragonem.
Namido, oczywiście możesz się podpiąć, liczymy, że odbiór będzie na wystawie więc katgral nie będzie musiała przewalać ton karmy aby porobić paczki.
W sprawie balkonu wislackikot umówiony na jutro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 118 gości