Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 21:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:
OKI pisze:
Pasibrzucha pisze:Coż za skomplikowane kocie relacje interpersonalne :mrgreen: Przy Twoich opisach utwierdzam się w przekoanniu, że pozostanę przy dwóch futrach :lol:

Nuuuudno :twisted:

Do Ciebie, OKI, nawet się nie umywam, ale jak dla mnie to wystarcza :lol:

Daj spokój, ciągle nie rozumiem, w co ja się wpakowałam i jak to się właściwie stało :twisted:
Ale nudno nie mam, oj nie :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob maja 07, 2011 20:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

A myślisz, że ja wiem :roll: ? Mieszkałam sobie spokojnie z dwoma rozpieszczonymi kocurkami :lol: aż tu nagle ... :ryk:
Ale, jak powtarzam, kiedy dostaję foty zadowolone, rozpieszczonego kota z DS, wiem po diabła mi było to całe zamieszanie :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie maja 08, 2011 8:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Stadko wzięło się nad ranem za zabawę plastikowymi, hałasującymi drobiazgami - plastikowe kółeczko, korek ... Byłam zbyt senna, żeby je podusić :twisted:

alix76

Post » Nie maja 08, 2011 8:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Miło, że nie tylko moim odwala :twisted:
Niestety już im nie wystarczają drobiazgi - jeżdżą też krzesła (nawet się przewracają łomocząc niemiłosiernie), drapaczki, kuwety i wszystko co się da przesunąć masą rozpędzonego kota :twisted: Przy czym masą rozpędzonej Taćki da się przesunąć nawet łóżko :strach:

OKI

Post » Nie maja 08, 2011 9:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:A myślisz, że ja wiem :roll: ? Mieszkałam sobie spokojnie z dwoma rozpieszczonymi kocurkami :lol: aż tu nagle ... :ryk:
Ale, jak powtarzam, kiedy dostaję foty zadowolone, rozpieszczonego kota z DS, wiem po diabła mi było to całe zamieszanie :lol:

U mnie jest rozpieszczony, dużo rozmowny, zadowolony i właśnie mruczący Ryś od ciebie :mrgreen: Prawdę mówiąc, dzięki Cukierkowi stałam się bardziej delikatna i cierpliwsza w stosunku może nawet nie tylko do kotów :wink: ale jak zobaczyłam zdjęcia dokazującego prawie doroslego kocura siłującego się z psem to sama się popłakałam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie maja 08, 2011 20:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Ech, uczymy się od tych kotów więcej niż one do nas :twisted:
Łatka robi się namolna. Miałam wymyślić tekst ogłoszeń, ale nie miałam weny. Foty są :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Moje koty z radością uprawiały balkoning w rożnych wersjach:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i specjalnie dla Cioci Agneski - Zuzia w wersji domowej balkonowej

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i ostatnie - co to jest i dlaczego takie plaskie na środku :twisted:

Obrazek

alix76

Post » Nie maja 08, 2011 20:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Oooo, hodowla porostów :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

OKI

Post » Nie maja 08, 2011 21:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

OKI pisze:Oooo, hodowla porostów :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

Jeszcze nie :twisted: Podpowiedź - najpopularniejsza przyprawa do kotów :twisted:

alix76

Post » Nie maja 08, 2011 21:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:
OKI pisze:Oooo, hodowla porostów :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

Jeszcze nie :twisted: Podpowiedź - najpopularniejsza przyprawa do kotów :twisted:

Chrobotek koci? Nie słyszałam :mrgreen:

Za to kociaste ładnie obrodziły tej wiosny :D

OKI

Post » Nie maja 08, 2011 21:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Balkoning rewelka! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon maja 09, 2011 13:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Więc ciocia Agneska bardzo dziękuje za fotki z dedykacją. :D Modelka palce lizać. :1luvu: No, ale to w końcu mój kot jest, nie ma się co dziwić. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon maja 09, 2011 20:54 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

A u nas powoli się stabilizuje, :roll: odpukać, codzienny rytm życia. Kropka stanowczo domaga się jedzenia, Łatka pieszczot. CDT, zwłaszcza Bandido, są zazdrosne, ale staram się je maxymalnie dopieszczać - bo za mało są rozpieszczone :roll: :twisted: .
Bandido śpi na leżance, Zidane na pawlaczu, Zuzia na łóżku, Gołąb w norce. W nocy magicznie całe to towarzystwo ściągnie na mnie. Dziewczynki mają na razie za małą siłę przebicia, aczkolwiek ...
Cały dzień dzisiaj byłam poza domem i nawet nie nacieszyłam się chrobotkiem kocim i resztą :twisted: . Jutro nadrobię :lol:

alix76

Post » Pon maja 09, 2011 20:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Gołąb to chyba powinien spać w gnieździe, nie? 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon maja 09, 2011 21:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Zaraz zaśnie ... w gnieździe z moich włosów :twisted: . Wszyscy pytają o mojego stylistę :twisted: :ryk:

alix76

Post » Pon maja 09, 2011 21:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:Zaraz zaśnie ... w gnieździe z moich włosów :twisted: . Wszyscy pytają o mojego stylistę :twisted: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]