No właśnie tak siedzę i myślę..
Weekendy i majówki pokończone, proponuję powrócić do ciężkiej pracy - ogłoszeniowej Waszej a odpowiedziowo - maglującej mojej.
Mamy na stanie 10 Kotów przy czym 8 jest dobrze albo względnie obfoconych, zdjęcia Malwinki i Samanty są niedobre. Proponowałabym skupić uwagę na pozostałych 8 Kotach a ja, przy następnej podróży do Pani Basi, postaram się zdjęcia poprawić. Nie wiem też czy wiszą jeszcze poprzednie ogłoszenia (jakieś pojedyncze ogłoszenia do odnowienia do mnie przychodzą ale rzeczywiście niewiele).
Więc moim zdaniem tak: trzeba zrobić dużo ogłoszeń Księżniczki, Rózinka i Ciumci, ale rzeczywiście tak, żeby zapchać portale - Szalony Kocie, napiszesz tekst? Chodziłoby o to, żeby robiący ogłoszenia mogli tylko je umieszczać i fajnie byłoby zrobić ogłoszenia na ok. takiej ilości portali, jak robi CatAngel - żeby po prostu zapchać portale naszymi Kotami.
Czyli te 3 Koty. Ktoś się podejmie jakiejś zmasowanej akcji?
Może 1 Kot na 1 osobę?
Karolcia i Hobbicia - na razie przez chwilę się wstrzymajmy.
Jak sytuacja z pozostałymi 3: Madziankiem, Hobbiciem, Siostrzyczką?
Poproszę o pomoc CatAngel i pogadam z Natalią o pomocy w ogłaszaniu. No chyba, że nie będzie potrzebna.
Szalony Kot robi jeszcze 2 Psy: Marudę i Małą.
Asiu, poproszę o Twojego maila i powiedz którego Kota wybierasz do ogłoszeń z tych 3 nowych