Witajcie ! Mnie również było miło poznac i Was i innych wystawców.Krzykacz prezentował sie cudnie z Natkiem . vJa jestem zadowolona z takiej oceny jaka dostał Milas Ex1 iCAP to ładne oceny . Ale ten szary kot norweski lesny zdecydowanie piękniejszy od Milasa !!!!!!Moje koty jak przyjechalismy (podróz tramwajem całkiem dobra) dopadły najpierw do Miłka i cały czas go obwąchiwały, a potem w ruch poszły przywiezione pióra i inne zabaweczki , Lesio zabrał szczura i powarkujac nosił go w zębach , strasznie komicznie to wygladało. Wystawa bardzo udana Zyczę kochani udanej niedzieli u nas niestety pochmurno !!!!!
Marta bardzo dziekuje za zdjęcia !!!!!!!! Ja byłam dzis na wystawie i widziałam tego kota który był porównywany z Miłkiem , niestety jest cudowny !!!!! Ale cieszmy sie z tego co mamy Ex1CAP nie jest złe
Ok nie poganiam , wczoraj i dzis sadziłam kwiatki na tarasie, koty oczywiście ze mna, przy okazji pozabijaly i najadły sie much !!!!!!! Cholera żeby tylko nie dostaly robali jak w zeszlym roku !