Proszę o analizę przypadku i podanie możliwych przyczyn najlepiej wg. prawdopodobieństwa wystąpienia w moim przypadku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axles pisze:Witam, nie wiem czy to dobry dział. Mam problem z wysterylizowaną kotką niecałe 4-letnią bo nieregularnie co jakiś czas sika do łóżka dziadkajak i babci. Może to być za miesiąc a może to być nawet następnego dnia. Początkowo myślałem, że może czuje mocz z poprzedniego razu ale dzieje się tak mimo dokładnego wyprania koca, kołdry i wyszorowania łóżka sodą (gdzieś tam doczytałem że pomaga i kot już nie czuje swojego zapachu). Jest to kotka domowa, dachowiec (czy jak profesjonalnie nazywa się najpospolitsza rasa kota), z kuwety ma wybierane co drugi dzień a nawet codziennie. Domownicy to 4 osoby dorosłe które Marysia (kotka) zna od małego. W razie jakich informacji brakujących proszę pisać.
Proszę o analizę przypadku i podanie możliwych przyczyn najlepiej wg. prawdopodobieństwa wystąpienia w moim przypadku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości