Caragh pisze:Cześć Fasolko![]()
Cześć

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Nasza duża pożyczyła nasz transporter Obcym. Umyła, ale my wiemy swoje![]()
Ktoś tu będzie sikał![]()
![]()
![]()
Szarusia
MalgWroclaw pisze:taizu pisze:Nasza duża pożyczyła nasz transporter Obcym. Umyła, ale my wiemy swoje![]()
Ktoś tu będzie sikał![]()
![]()
![]()
Szarusia
Jasne. Nasza duża myła dziś podłogę, na którą KTOŚ nasikał.
Fasolka
Haker1 pisze:Mycie podłogi i transportera to pikuś.
Ja uwielbiam jak duzi porą dywan, bo ktoś nasikał.
Przecież nie ja, a oprócz mnie w domu sie tylko duzi i żółw.
Z wyliczanki wynika, że w nocy duzi nie trafiają do kuwety![]()
Haker niewinny
iwcia pisze:U nas KTOŚ zasikał niedawno malowaną ścianę w kuchni, ten ktoś sikał do góry, całkiem wysoko sięgnął![]()
Ptachu
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:U nas KTOŚ zasikał niedawno malowaną ścianę w kuchni, ten ktoś sikał do góry, całkiem wysoko sięgnął![]()
Ptachu
Ptachu, kiedyś przyszła do nas (mnie jeszcze w ogóle nie było na świecie, a Florka była, ale nie mieszkała w domu i nie znały się z dużą) ciocia wet. Pierwszy i ostatni raz z dużą postanowiły szczepienie w domu, żeby się Florka i Pralcia nie stresowały wycieczką do gabinetu. Pralcia tak się zdenerwowała, że zrobiła kupę na ścianę, na wysokości pół metra. A wojenne zapachy wypuszczała jeszcze następnego dniaFasolka
Zgadza sie...MalgWroclaw pisze:Cześć! Słońca dzisiaj nie ma, nie ma balkoningu.
Fasolka
I w smokingu?caldien pisze:A u nas rano było pochmurnie, a teraz słoneczko
Może nawet Duża ze mną na balkon wyjdzie![]()
Zapraszam na balkoning do mnie na słoneczko, tylko z szeleczkami i smyczkami prosimy, inaczej nie wypuszczamy![]()
gościnny Badylek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 406 gości