kocurzyca41 pisze:Jak Ciotka wytrzymała i jeszcze żywa [a mam nadzieję,że tak jest] to wszystko ok.Choć piciez zajętymi kolanami i rączkami proste nie jest.
Obie Ciotki zywe

ojjj.. nie jest.. nie jest

dobry

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Jak Ciotka wytrzymała i jeszcze żywa [a mam nadzieję,że tak jest] to wszystko ok.Choć piciez zajętymi kolanami i rączkami proste nie jest.
OKI pisze:Jest klops z fotkami Dameski![]()
Bardzo ją podrażnia światło flesza, a u mnie w mieszkaniu niestety praktycznie nie ma możliwości skorzystać wyłącznie ze światła dziennegoTym bardziej z moimi umiejętnościami i zwykłym kompaktem - zrobiłam jej dziś z pińcet fot i wszystkie wywaliłam
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Jest klops z fotkami Dameski![]()
Bardzo ją podrażnia światło flesza, a u mnie w mieszkaniu niestety praktycznie nie ma możliwości skorzystać wyłącznie ze światła dziennegoTym bardziej z moimi umiejętnościami i zwykłym kompaktem - zrobiłam jej dziś z pińcet fot i wszystkie wywaliłam
Nic to, widziałam w realu.Futerko białe jak śnieżek.
Szalony Kot pisze:Hm hm hm.
Jeśli zobaczymy się we wtorek, nie jutro, to mogę przywieźć szeleczki. Wyciągniemy ją na dwór i zrobimy w świetle dnia coś ładnego :>
Jeśli ją adoptujesz, to już więcej nie narzekam
kocurzyca41 pisze:Jeśli ją adoptujesz, to już więcej nie narzekam
A chętnie,chętnie.Znajdę kawałek wolnego trawnika,duży namiot i ...se będziemy koczować do zimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 288 gości