Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw maja 05, 2011 17:35 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

lanua pisze:jakby przypadkiem edka1 zwolniła rezerwację a31 (duża haftowana tunika TU, rozmiar 16) to ja biorę :twisted:

I tu poproszę małe sprostowanie edka11 a nie edka1 :wink:
edka11 zwalnia rezerwację a31 i a39 oraz a54
przy pozycji a53 brakuje wpisu rezerwacji i tu nie zwalniam rezerwacji, a61 też nie zwalniam
a jeśli odynka zwolni a73 to ja poproszę :mrgreen:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Czw maja 05, 2011 18:01 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

rany, przepraszam edka11 bo jakoś ja tez w opisach rezerwacji ciągle pisze edka1, i edka1.... :oops:
już pozmieniałam i uzupełniłam rezerwacje, dzięki za uwagi:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw maja 05, 2011 18:05 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

ruch jak na dworcu :mrgreen:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Czw maja 05, 2011 18:34 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

a te butki:

DIBA wierzch skórka nat lakierowana, piękny szaro - niebieski kolor, nowe nie chodzone, rozmiar 38 obcas 3,5 cm cena 49złsprzedane kwiat groszku

wziela Straczek?;)
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

Post » Czw maja 05, 2011 19:04 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

ano wzięła:) tzn są jeszcze u mnie ale zarezerwowane
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw maja 05, 2011 19:10 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

gosikbaum pisze:ano wzięła:) tzn są jeszcze u mnie ale zarezerwowane

ooki:) jak by sie zwolnily to daj znac a tak niech sie nowej wlascicielce dobrze nosza:)
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Czw maja 05, 2011 19:51 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

nie oddam, bo się zakochałam w nich.

o ile Gosia poczeka na przelew do połowy maja...
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

kwiat groszku

Post » Czw maja 05, 2011 19:59 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

kwiat groszku pisze:nie oddam, bo się zakochałam w nich.

haha Gosia to się z nami ma;) kochana a niech Ci służą dzielnie:D Ty gratisy wybieraj do przesyłki swej co? to wyślę pojutrze:D w sensie moi rodzice bo u nas w so. poczta nieczynna:P
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Czw maja 05, 2011 20:05 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

kwiat groszku pisze:nie oddam, bo się zakochałam w nich.

poczeka, poczeka, nigdzie się Gosi nie spieszy :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw maja 05, 2011 20:40 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

:1luvu: łaskawa Gosia, łaskawa. :mrgreen:

kwiat groszku

Post » Czw maja 05, 2011 21:04 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

edka11 pisze:edka11 zwalnia rezerwację a31 i a39 oraz a54

aaaa, super :mrgreen:
to proszę mnie podliczyc, trzy rzeczy bedą - ta niebieska numer a31 i dwie ze "starej partii" numer 42 i 47
niebieski kolor to jest to :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie maja 08, 2011 8:49 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Lanua paczka poszła do Ciebie wczoraj z rana:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie maja 08, 2011 10:28 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

gosikbaum, czy planujesz może wykasowanie z 1 postu sprzedanych ciuchów? Bo chętnie bym coś nabyła a szlag mnie trafia, gdy co spojrzę, to sprzedane :twisted:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie maja 08, 2011 10:31 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

Hańka pisze:gosikbaum, czy planujesz może wykasowanie z 1 postu sprzedanych ciuchów? Bo chętnie bym coś nabyła a szlag mnie trafia, gdy co spojrzę, to sprzedane :twisted:

już, już, wykasuję to co wysłałam, część jeszcze zostanie niestety bo inaczej za cholerę bym się nie połapała co, kto itd
już zrobiłam porządki, przepraszam za nieład. zapraszam na zakupy
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie maja 08, 2011 10:51 Re: CIUCHY, BUTY,TORBY* WIOSENNA PRZECENA*coś dorzuciłam post1:)

gosikbaum pisze:
Hańka pisze:gosikbaum, czy planujesz może wykasowanie z 1 postu sprzedanych ciuchów? Bo chętnie bym coś nabyła a szlag mnie trafia, gdy co spojrzę, to sprzedane :twisted:

już, już, wykasuję to co wysłałam, część jeszcze zostanie niestety bo inaczej za cholerę bym się nie połapała co, kto itd
już zrobiłam porządki, przepraszam za nieład. zapraszam na zakupy

Dzięks :ok:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[poprzednia][następna]