Tatulo zas jest cudny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Proszę przekazać Gaminie, że jestem z niej bardzo dumna. I życzę dalszych sukcesów.
anulka111 pisze:Wygłaskaj Gamisię ode mnie
MariaD pisze:Rąsie koledze więdły.
MariaD pisze:Gamina ma o wiele lepsze futro od mamusi.
ewkaa pisze:Patrz pierwszy postanulka111 pisze:ciekawe ile chudzinka wazynastępne ważenie dopiero na 10 miesięcy
anulka111 pisze:OK. Tak smao bede reagować na pytania o wagę mojego maleństwa
ewkaa pisze:Mnie się zdaje, że ma go po prostu więcejno i portasy zdecydowanie po babci Soni
Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:OK. Tak smao bede reagować na pytania o wagę mojego maleństwa
W przeciwieństwie do ewkaa i ewagrz rzadziej się spowiadasz z wagi rudegoi zazwyczaj oszukujesz
![]()
anulka111 pisze:Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:OK. Tak smao bede reagować na pytania o wagę mojego maleństwa
W przeciwieństwie do ewkaa i ewagrz rzadziej się spowiadasz z wagi rudegoi zazwyczaj oszukujesz
![]()
Ja oszukuję??Ależ skąd-koteczek jest miaukulenstwem i tyle.Sprawdzilam dzis jego woreczek -chudzinka ma pusty
anulka111 pisze:OK. Tak smao bede reagować na pytania o wagę mojego maleństwa
Zobaczymy czy jej taki zostanieMariaD pisze:ewkaa pisze:Mnie się zdaje, że ma go po prostu więcejno i portasy zdecydowanie po babci Soni
Więcej, dłuższe, lepszej jakości, a ogonem to bije mamunie na głowę.
No, portki, tak, zdecydowanie po babci.Przez te portki to babcia ma d... jak szafa trzydrzwiowa.
Opinie niezależnych testerów prosimyanulka111 pisze:Sprawdzilam dzis jego woreczek -chudzinka ma pusty
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 182 gości