wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 01, 2011 10:47 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

viewtopic.php?f=1&t=127213 watek mamy z małymi,, co u Bulinków? w nocy Buli odszedł niestety:/

viewtopic.php?f=1&t=127214 Kociak z zabrzeniami równowgi
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Nie maja 01, 2011 11:21 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Kocięta są nadal w schronisku? Mogę je wziąć na dt do siebie.
Dlaczego jeden z tych kotków nie żyje?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie maja 01, 2011 11:24 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

e-dita pisze:Kocięta są nadal w schronisku? Mogę je wziąć na dt do siebie.
Dlaczego jeden z tych kotków nie żyje?

dostalam info ze najslabszy byl i padl...

mj_liberian_girl

Post » Śro maja 04, 2011 22:10 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

dzis sie dowiedziałam ze w mojej miejscowosci do pewnego goscia przyblakała sie kotka, obecnie jest ciezarna bliska porodu!!!!! facet chce sie jej pozbyc, kotka ma o tyle szczescie ze sie boi i nie daje sie złapac ale jesli sie da...........nie chce o tym myslec!!! przepraszam ze pisze o tym tutaj ale na gwałt szukam dla niej schronienia!!! na sterylke mam 100zł!!!

martaipieski

Od: Pt wrz 17, 2010 10:26

Post » Śro maja 04, 2011 22:37 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

słuchaj ja ze schronieniem moge mieć problem ale jeśli chodzi o sterylke to mogę pare złotych doskrobać trzeba ją łapać szybko bo jak jeszcze nie urodziła to można wykonać sterylke aborcyjną... może głupio powiem ale od biedy trzcianka.. tam zrobią to za darmo Kotka będzie 2 tyg u góry na kwarantannie ( tam sa dobre warunki) a my będziemy prez te 2 tyg na gwałt szukać Jej schronienia

mj_liberian_girl

Post » Czw maja 05, 2011 12:48 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

ja też się mogę dołożyć, możecie też uderzyć do Fundacji "Zwierzęta i My": http://www.zwierzetaimy.pl/

zgadzam się z przedmówczynią- warto wykonać kastrację aborcyjną, to lepsze wyjście także dla kotki.

trzymam kciuki, Martuś, świetnie, że się zajęłaś sprawą! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt maja 06, 2011 21:06 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

dziś ustaliłam ze kotka jeszcze w ciązy, tez jak najbardziej jestem za sterylka aborcyna tylko czy w tak zaawansowanej ciazy nie jest to ryzykowne?? moja wetka zrobi sterylke za ok 110-130zł z mozliwoscia płatnosci na raty. ja moge sie tym zając tylko po pierwsze potrzebuje funduszy po drugie co z nia zrobie po sterylce???
tez myślałam o trzciance wetka moja tez jest z trzianki ale jak ja ja moge umiescic w schronisku??? jako bezdomna?? najlepiej sprawe by było jutro załatwic bo w niedziele wioze dwa psy do poznania w poniedziałek tez jade do poznania a we wtorek jade na operacje z psem ktorego wczoraj odebralismy ktory miał wrosniety łancuch w szyje i jest u mnie na awaryjnym DT, pozniej wioze go do nowego dt tez do poznania, nie wiem skad wezme kase na te 3 wycieczki:( i na operacje psa, pisałam ze mam 100zł na sterylke ale w tym wypadku chyba bede musiała przeznaczyc je na operacje psiaka...................... to mnie dobija jest tak wiele nieszczescia a kasy i opcji brak:( podaje tel 668432511

martaipieski

Post » Pt maja 06, 2011 21:19 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Marta jeśli dla kotki nie ma nawet TDT to może to nie jest zły pomysł ze schroniskiem :roll: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt maja 06, 2011 21:47 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

z pewnoscia schronisko lepsze niz dotychczasowe miejsce gdzie na ni poluja i chca ja pewnie zabic albo wyrzucic gdzies:(:(:( ale jak ja tam umiescic:(

martaipieski

Post » Sob maja 07, 2011 20:12 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

marta tu moj numer 666015861 daj znac zadzwon i sie dogadamy

mj_liberian_girl

Post » Pon maja 30, 2011 14:56 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

I CO :?: :?: :?:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 01, 2011 7:55 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

co tu tak cicho?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro cze 01, 2011 8:37 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Właśnie...?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto cze 21, 2011 12:54 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

wiem tylko ze kotka o której mówiłam okociła sie jakis czas temu, nie wiadomo gdzie,poprosiłam tych ludzi by ustalili gdzie sa kociaki w jakim wieku wtedy tam pojade:( pocieszające jest to ze zyja...ale nie mamm pojecia jak umiescic je do schroniska:( i czy kociaki to przeżyją

druga sprawa w zeszłym tygodniu byłam w pile pod sklepem IBI był czarno biały kotek nie wiem jakiej płci, przyjazny nie bał sie ale był chudy z ubytkami w siersci kupiłam mu papu nie zjadł wszystkiego po czym sie zmył, nie wiem czy ma domek i czemu był w takim stanie:(

martaipieski

Post » Wto cze 21, 2011 13:14 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

martaipieski pisze:wiem tylko ze kotka o której mówiłam okociła sie jakis czas temu, nie wiadomo gdzie,poprosiłam tych ludzi by ustalili gdzie sa kociaki w jakim wieku wtedy tam pojade:( pocieszające jest to ze zyja...ale nie mamm pojecia jak umiescic je do schroniska:( i czy kociaki to przeżyją

nie rozumiem... przecież była dogadana kastracja aborcyjna, co stanęło na przeszkodzie?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]