Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 8:55 Re: Tito i Buri u Joli - na pomoc otrutemu Murzynkowi!!!!!!

Cieszę się bardzo!! I trochę zazdroszczę - może z moim Kubusiem też tak będzie dobrze.. :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 05, 2011 9:14 Re: Tito i Buri u Joli - na pomoc otrutemu Murzynkowi!!!!!!

Super - trzymamy :ok: :ok: :ok: za nowe, cudowne życie kicia.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw maja 05, 2011 9:22 Re: Tito i Buri u Joli - na pomoc otrutemu Murzynkowi!!!!!!

Będzie Marzeniu, trzeba tak rozkazać losowi i będzie!!!!!!!!!
kciuki za Biedaków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw maja 05, 2011 10:09 Re: Tito i Buri u Joli - na pomoc otrutemu Murzynkowi!!!!!!

No to teraz intensywne poszukiwanie chiciaż DT dla Murzynka!!!!

Zmieniam tytuł!!
magdajedral

Post » Czw maja 05, 2011 21:04 Re: Tito i Buri u Joli - Murzynek z działki szuka pilnie DT/DS!!

Dzwoniłam drugi raz do kicia i jest dobrze. Dostaje leki i mam zamiar zabrać go w sobotę wieczorkiem i spać na działce.
Mam nadzieję że szybko znajdzie się dobry dom i Murzynek będzie już tylko szczęśliwy.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt maja 06, 2011 21:21 Re: Tito i Buri u Joli - Murzynek z działki szuka pilnie DT/DS!!

Murzynek szuka domku!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Sob maja 07, 2011 15:56 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Wklejam banerek i pozdrawiam!
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121200&start=660][img]http://miau5.republika.pl/mu.gif[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Sob maja 07, 2011 16:08 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Dziekujemy bardzo.
magdajedral

Post » Sob maja 07, 2011 16:24 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Kto pomoze dzielnemu Murzynkowi i da mu domek? Z Jola obiecujemy wspierac osobe ktora przygarnie kotka.

Prosze dajmy mu szanse, nie moze wrocic tam gdzie mieszkal.
magdajedral

Post » Nie maja 08, 2011 9:07 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

popdrzucę - ważne i pilne :!:
Jak się czuje Murzynek?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 08, 2011 18:29 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Witajcie
w pierwszych słowach serdecznie dziękuję za wykonanie przepięknego banerka Krzysiowi oraz Madzi bez której nic bym nie zrobiła :1luvu:

Właśnie wróciłam od Murzynka. Zabrałam kicia wczoraj od weta i spędziliśmy cały ten czas razem. Kotek śpi bardzo dużo, wciąż domaga się głaskania i uwagi. Gdybym nie znała go wcześniej nigdy nie uwierzyłabym że to dzikusek.
Niestety musiał zostać na działce, ale czeka mnie codzienne dojeżdżanie gdyż dostaje jeszcze antybiotyk.
Bardzo żałuję że nie może zostać u mnie bo jest cudownie słodki. Nie wiem co będzie dalej.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie maja 08, 2011 19:49 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Jolu, zrób mu dużo zdjęć i poproś CatAngel o ogłoszenia. Ona ma talent, 130 ogłoszeń to jest coś i mało który domek się temu oprze :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 08, 2011 22:56 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Popieram Szalonego Kota. Jolu ogloszenia to jest to co przynosi efekt.
magdajedral

Post » Pon maja 09, 2011 9:08 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

Macie rację, poproszę kolegę profesjonalistę foto i może znajdzie się jakiś dobry człowiek :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon maja 09, 2011 11:07 Re: Tito i Buri u Joli - otruty Murzynek pilnie szuka DT/DS!!!!!

:!:

Marzenia11

[poprzednia][następna]