Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:gromadziu kochana slemy buziaczki ps przepraszamy za zaleglości ale tak to jest jak sie nie ma w domu swojego kompa
Danusia pisze:bozena640 pisze:Gabrynia rozrabia jak pijany zając w kapuście![]()
![]()
aż taka niegrzeczna![]()
nie wierzę
bozena640 pisze:Nawet nie myślę o naprawie. Przy tak ciężkich kotach naprawa tego drapaka nie ma sensu. Tam na górze powinno być małe legowisko. Połamała drapak Duffy skacząc na śpiącego na tym legowisku Siśka. Drapak nie wytrzymał a ja o mało co na zawał nie umarłam
Danusia pisze:bozena640 pisze:Nawet nie myślę o naprawie. Przy tak ciężkich kotach naprawa tego drapaka nie ma sensu. Tam na górze powinno być małe legowisko. Połamała drapak Duffy skacząc na śpiącego na tym legowisku Siśka. Drapak nie wytrzymał a ja o mało co na zawał nie umarłam
o , to ja jestem w duzo lepszej sytuacji, bo mam lekkie koty![]()
najcieższy Maniek niecale 6kg ma, Goska 4.6kg ,a reszta jeszcze mniej
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Nawet nie myślę o naprawie. Przy tak ciężkich kotach naprawa tego drapaka nie ma sensu. Tam na górze powinno być małe legowisko. Połamała drapak Duffy skacząc na śpiącego na tym legowisku Siśka. Drapak nie wytrzymał a ja o mało co na zawał nie umarłam
o , to ja jestem w duzo lepszej sytuacji, bo mam lekkie koty![]()
najcieższy Maniek niecale 6kg ma, Goska 4.6kg ,a reszta jeszcze mniej
Sisi już przekroczył 9kg, Duffy 7kg. Tylko Gbrynia trzyma linię
Już nawet nie marzę o dużym drapaku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 148 gości