2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt maja 06, 2011 12:54 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

W weekend się odezwą, no w każdym razie z moich obserwacji wynika, że domki dzwonią w weekend. Ja proponowałabym może dać ogłoszenia indywidualne??? I nie martwcie się dt bo czasem jest tak, że telefonów full ale same kretyńskie a czasem zadzwoni jeden i to TEN DOM!
Całuski dla moich ulubieńców :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt maja 06, 2011 13:23 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Tak, tak, ja też proponuję by Ela robiła dla siebie ogłoszonka, a Magda dla siebie indywidualne, oczywiście czy ja czy Adzi możemy ogłoszenia jako takie wyprodukować ;)
no w weekend prawdopodobnie jeden maluszek od Sin pojedzie do domku, także nie jest tak źle ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt maja 06, 2011 14:07 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Okej, zrobilam ogloszenie indywidualne. Ale jak cos to moge tez wrzucac na 3miasto zbiorowe codziennie, zeby zawsze byly w "dzisiejszych".
Ktory malutek bedzie zmykal do domu ? :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt maja 06, 2011 14:46 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

jedyny najjaśniejszy tygrysek, beżowy ;) Flawiuszek ? choć kto wie, jeszcze się może to zmienić :twisted:
Obrazek

Marea

Post » Pt maja 06, 2011 21:49 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Mam pierwszy odzew na ogloszenie... Wysle zaraz ankiete. Poki co wiem tylko, ze zglosila sie kobitka o imieniu Marzena ;)

Agor-ia

Post » Sob maja 07, 2011 18:00 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

I co tam słychać u pierdołków?
Obrazek

biamila

Post » Sob maja 07, 2011 18:20 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Flawiuszek zwany teraz Gustaw Flawiusz właśnie pojechał do DS :)
byłam zaskoczona bo wcale a wcale się nie bał - tylko zasnął na kolanach swojej Dużej :wink:
Pani Marzena jest jak biamilka - taka energia :ok: :D myślę, że będzie miał dobrze :ok:

Maluchy się tak zaprezentowały, że mały Oktawiusz się zsikał w drodze na prezentację i wszystkie kapały od siuśków - na dzień dobry :roll: ale nic to - miłość od pierwszego wejrzenia nastąpiła i trochę moczu nie mogło tego zmienić :wink:
Flawiuszek dostał wyprawkę, ucałowania i tradycyjny deal, że On jest zdrowy, a ja spokojna.
Moja siłą perswazji jest żadna bom chciała dwupak wydać. Nic to. Dwupak został się. Śpi.

Mefisto hyczał. Gupek. Udaje.
Miałam jeden telefon - debilny bardzo taki pt. to koty się kastruje? a one mają jakąś wadę genetyczną, że trzeba? :roll:
I jakiś dziwny mail - tradycyjnie już bez odpowiedzi. Dno.
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob maja 07, 2011 18:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

:ok: własniem byłam ciekawa rezultatu wizyty, cieszę się że wyszło pozytywnie i domek fajny ;)
Obrazek

Marea

Post » Sob maja 07, 2011 19:59 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

O matko jeszcze jedna taka "energiczna" jak ja?! wolę nie mówić mojemu mężowi, bo zacznie się obawiać o losy świata :ryk:
A tak na poważnie bardzo się cieszę i tradycyjnie mnóstwo najcieplejszych myśli przesyłam :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Nie maja 08, 2011 9:36 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Ano tak :D
wieczorkiem dostałam smska, że kuweta w użyciu, a Gibuś (kolejne imię) biega żwawo po domu i bawi się. Także przynajmniej bezstresowo w miarę posżło :wink:
Braciszkowie w niełasce bo jak zwykle cisza. Ja i tak mam już paranoję - gdzie nie spojrzę tam wyrzutki, zwroty itd. masakra jakaś - panicznie boję się wydawać koty, nie ufam i nie wierzę, okropne to. Adopcje i wydawanie to strasznie męcząca psychicznie sprawa. Koszmar jakiś.

Oktawiuszek z Luckiem biegają i szaleją. Cudowne są bardzo. Można taki dwupak ułożyć na kolanach i otrzymuje się mini podusię grzejną. Śpią wtulone w siebie. Sama słodycz.
Lucek jest wariatem z zadatkami na ADHD - byłby na dokocenie IDEALNY. Bo z takim kotem to pojedynczo ciężko wytrzymać - wulkan energii i mocy niszczycielskich takowoż.
Okawiuś to bardziej nieśmiały kot, jedwabisty w dotyku jak mój Mietek, słodki i chętny do zabawy ale znacznie mniej otwarty i odwazny niż jego brat. Potrzebuje więcej delikatności.
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie maja 08, 2011 15:02 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Aki to tez wulkan energii, a potem nagle pach i kota nie ma.
Opanowal w stopniu bdb bardzo wazna umiejetnosc tj. wskakiwanie na lozka ;)
I dzisiaj o 4rtej rano slyszalam pierwszy raz, jak mruczy :D
Ale gnojek niewdziecznik maly nie mruczal do mnie ! Wskoczyl na lozko i, mruczac, zaczal sie koltunic w poscieli z Yoshim :lol:
Jednak i tak sie ciesze, bo juz myslalam, ze to to mruczec nie potrafi, albo, co gorsza, jest nieszczesliwy.

Czy na 3miescie jest opcja w stylu wystaw ogloszenie ponownie ?
Bo nie widze, a wgrywanie wciaz tego samego jest irytujace :P

Agor-ia

Post » Pon maja 09, 2011 6:56 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Agor-ia pisze:Aki to tez wulkan energii, a potem nagle pach i kota nie ma.
Opanowal w stopniu bdb bardzo wazna umiejetnosc tj. wskakiwanie na lozka ;)
I dzisiaj o 4rtej rano slyszalam pierwszy raz, jak mruczy :D
Ale gnojek niewdziecznik maly nie mruczal do mnie ! Wskoczyl na lozko i, mruczac, zaczal sie koltunic w poscieli z Yoshim :lol:
Jednak i tak sie ciesze, bo juz myslalam, ze to to mruczec nie potrafi, albo, co gorsza, jest nieszczesliwy.

Czy na 3miescie jest opcja w stylu wystaw ogloszenie ponownie ?
Bo nie widze, a wgrywanie wciaz tego samego jest irytujace :P

jest.

Do mnie też sporo ludzi wydzwania, dziś będę miała pewnie jakąś wizytę przedadopcyjną.

Czy mogę dostać link do ogłoszeń kotków? Nie wiem co jest w nich napisane, jaki wiek kociąt, czy jest wzmianka o umowie itp.
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pon maja 09, 2011 11:25 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

soso link do ogłoszenia na trojmiasto -http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/5-szescio-tygodniowych-przepieknych-slodziakow-oraz-ich-domowa-mama-szukaja-swoich-domow-ogl3519024.html

Dziewczyny miałam dwa tel. w weekend , odsyłałam do was.

Ktoś sensowny się odzywa ?

Jeśli chcecie dotrzeć do szerszej liczby osób, albo może szerzej opisać danego delikwenta/tke, proszę o wiadomość na priv lub róbcie dodatkowo indywidualne ogłoszenia.

Pozdrawiam gorąco :kotek:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon maja 09, 2011 12:13 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dzieki - Adzi jak oddawałaś mi kociaki mówiłaś, że one mają 8 tygodni, w ogłoszeniu jest 6 - ile w końcu?:>
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

[poprzednia][następna]