Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 7:10 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Kciuki są i stres też. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: W domu wariactwo bo maluchy biegają a dorosłe kocice sikają na kanapy.Dzisiaj któraś nasikała mi w nocy na kołdrę jak spałam ,podejrzewam Śnieżynkę lub Zosię.Panie nie zadowolone z nowych tymczasów. :lol: :lol: :lol:Tak dziewczyny są WIELKIE I ICH TŻ ,to naprawdę duża akcja pomocowa.Mam nadzieję ,że nareszcie szczęście uśmiechnęło się i do kotów z prowincji.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 06, 2011 7:56 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Aha - Ja dzisiaj jeszcze wybieram się do Sebow - niestety (a może stety :kotek: ) musimy wypożyczyć od Ciebie obydwa kontenerki no i obiecane kuwety.
Sebastianie, rozumiem, że dziś wieczorem można zrobić napad?
Nie dzwonię na razie, bo rozumiem, że człowiek ma prawo popracować w spokoju :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 06, 2011 8:48 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

witam wszystkich
tak Zosieńko, będę czekał w domu, daj tylko znać czy jeden czy dwa transporterki, żebym wiedział ile przygotować:)
ja w domu będę od ok 19 myślę

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt maja 06, 2011 8:52 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt maja 06, 2011 9:20 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

sebow pisze:witam wszystkich
tak Zosieńko, będę czekał w domu, daj tylko znać czy jeden czy dwa transporterki, żebym wiedział ile przygotować:)
ja w domu będę od ok 19 myślę

na pewno dwa - już wczoraj zostały zasiedlone :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 06, 2011 9:22 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

jasne!!
wypucuje i odkaże:) kuwetka na razie jedna, nie miałem kiedy dotrzeć wczoraj do jakiegoś sklepu zoo, postaram się dziś po pracy

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt maja 06, 2011 9:59 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Sebastianie, baaaardzo dziękujemy za pomoc bo cała logistyka nas rozkłada na łopatki (te od kociego żwirku :ryk: )
telefony się grzeją a odciski na paszczach od gadania już dawno są...
No cóż kocia służba wymaga poświęceń i szaleństwa :kotek:

To ja wieczorkiem jakoś napadnę na Ciebie - umówię się najpierw telefonicznie na odbiór "dobytku".
Dziękujemy wszystkim
Ale Smarti z TŻ najmocniej - to jest gigantyczne poświęcenie.. i dar Życia dla kocich przyjaciół :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 06, 2011 10:01 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

a my dziękujemy wszystkim za pomoc i prosimy,tak żeby nie zapomnieć o ....kuwetki :D ,pożyczkę na jakieś 2 tygodnie 2 transporterów i jakieś ręczniki,kocyki-małe takie do położenia kiciom pod poopki-bo moje wszystkie kołderki,gabeczki,ręczniki i prześcieradła ,powiedzmy sobie szczerze-mogą nie wystarczyć :roll: :D

jakoś dziwnie-moi rezydenci w ogóle nie zdradzaja oznak niepokoju-jak zwykle maja wszystko głęboko gdzieś... :ryk: :ryk: :ryk: -tylko Książę Promyś cieszy się że przyjedzie tyle nowych kociczek... :D :kotek: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 06, 2011 10:09 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

sebow pisze:jasne!!
wypucuje i odkaże:) kuwetka na razie jedna, nie miałem kiedy dotrzeć wczoraj do jakiegoś sklepu zoo, postaram się dziś po pracy

w gospodarstwie domowym czsaem są fajne prostokątne/kwadratowe miski i tańsze od kuwet.I gorzej żwirek z nich wyciepać.
Panie i Panowie szacun WIELKI dla Was i Waszej akcji :1luvu:
Kciuki mocne :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 06, 2011 10:29 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Bardzo się cieszę i dziękuję wszystkim za cudowną pomoc kotom ze Szczytna :1luvu:
Mogę przekazać (w Szczytnie) na podkłady poszewke na koldrę i ręcznik i ewentualnie kupić miski na kuwety

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pt maja 06, 2011 10:36 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

wat pisze:Bardzo się cieszę i dziękuję wszystkim za cudowną pomoc kotom ze Szczytna :1luvu:
Mogę przekazać (w Szczytnie) na podkłady poszewke na koldrę i ręcznik i ewentualnie kupić miski na kuwety

poprosimy - a możesz być w sobotę przedpołudniem w schronie?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 06, 2011 11:12 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

taizu bartdzo dziękuję za wsparcie dla szczytniaków :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wszystkie rozliczenia wpłat będą w wątku smarti - odpowiednie rubryki :D założę już po przyjeździe kotów. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt maja 06, 2011 11:16 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

O której? Bo w sobotę ok. 9.00 odbieram bezdomniaczka po zabiegu od pani doktor i muszę go dostarczyć do domu, później mogę mieć jedno zebranie, ale nie wiem dokładnie kiedy i czy na pewno, to nie ode mnie zależy. Horacy 7 ma mój telefon na szczególowe umówienie jutro. Jak mam kupić miski na kuwety, to dajcie znać, musiałabym dzisiaj.

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pt maja 06, 2011 11:18 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

wat - jeśli to nie jest dla Ciebie za duże obciążenie to poprosimy o miski i kuwety. Mam nadzieję, ze horacy7 się z Tobą skontaktuje i może będziesz nas mogła wesprzeć w schronie. Wyruszamy o 7 rano z Warszawy.

Marzenia11

Post » Pt maja 06, 2011 11:41 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Myślę ,że w schronie będziemy gdzieś około11 i troszkę czasu nam na pewno tam zajmie nam zabieranie kotów,podpisywanie umów.Wat jeżeli tylko znajdziesz czas to przyjdz lub po Ciebie podjadę.Dziewczyny weźcie dowody osobiste do umów.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

[poprzednia][następna]