katipe pisze:i ja, z Czarkiem i Marcyśką!
wspaniale

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katipe pisze:i ja, z Czarkiem i Marcyśką!
panikota pisze:Jestem, przelinkowałam banerek eksmisyjny, kod bez zmian.
majka2222 pisze:Odnalazłam, jestem.
kociamysza pisze:Wiemy, ze na miasto nie mozemy liczyc (nie tylko zreszta na miasto, Majko mnie tez duchowe instancje nie odpisaly) moze wiec wydlubac spod ziemi troche grosza i dac ogloszenie w gazecie, takiej papierowej, lokalnej:)
Kati, daloby sie jakas znizke zalatwic?
Hanulka pisze:hejka, jaką zniżkę?
katipe pisze:kociamysza pisze:Wiemy, ze na miasto nie mozemy liczyc (nie tylko zreszta na miasto, Majko mnie tez duchowe instancje nie odpisaly) moze wiec wydlubac spod ziemi troche grosza i dac ogloszenie w gazecie, takiej papierowej, lokalnej:)
Kati, daloby sie jakas znizke zalatwic?
myślę że dałoby radę. ogłoszenie takie zwykłe 'słowne' czy jakieś większe, graficzne?
ogólnie to w niektórych gazetach jest możliwość wysłania ogłoszenia smsem, ja mam na służbowym telefonie sporo zaległych złociszy to wykorzystania...
katipe pisze:tak, tak, w papierowych, tylko wystarczy wysłać smsa który kosztuje 3 czy 5 zł i ogłoszenie ukazuje się w gazecie ;D
oczywiście nie znam numeru telefonu bo gazeta o której mówię jest darmowa i zapominam poprosić o nią w sklepie jak jestem ;D ale mogę go załatwić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości