Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 05, 2011 18:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

To może i faktycznie lepiej, ze młody zrezygnował...
Biedna Młoda, ale może nie będzie tak złe?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw maja 05, 2011 18:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

dziś nie ma co gdybać, trzeba poczekać na odpowiedzi do jutra, wtedy będzie można coś kombinować
Obrazek

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw maja 05, 2011 19:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

kciuki trzymam wierzę, że będzie dobrze :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 05, 2011 19:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

ja też :)
wydrukowałam zadania i czekam na TŻta zeby rozwiązał, to może zobaczymy na ile procent jest szansa
W najgorszym razie jest bardzo dobra podstawowa, więc spox
teraz trzeba błysnąć na angielskim

już nie wiem, czy system egzaminów wstępnych na studia nie był lepszy :roll:

pozytywka

Post » Czw maja 05, 2011 19:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

czyli po ojcu ma takie zdolności matematyczne :ok:

WarKotka

Post » Czw maja 05, 2011 19:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

Pozytywko, ja sobie zawsze takie sytuacje na egzaminach tłumaczyłam tak-a sprawdzało się-jeśli ogólnie egzamin to apokalipsa, to ogólnie wszystkim pójdzie gorzej niż przewidywali, a więc poziom spadnie, a wiec Twoja córcia proporcjonalnie będzie w szeregu tam gdzie chciała i tam gdzie zazwyczaj bywa :wink: Głowa do góry, będzie dobrze.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw maja 05, 2011 19:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

kiche_wilczyca pisze:czyli po ojcu ma takie zdolności matematyczne :ok:

musi co :mrgreen:
no bo nie po mamusi; ani raczej nie po sąsiedzie :ryk:

shalom pisze:Pozytywko, ja sobie zawsze takie sytuacje na egzaminach tłumaczyłam tak-a sprawdzało się-jeśli ogólnie egzamin to apokalipsa, to ogólnie wszystkim pójdzie gorzej niż przewidywali, a więc poziom spadnie, a wiec Twoja córcia proporcjonalnie będzie w szeregu tam gdzie chciała i tam gdzie zazwyczaj bywa :wink: Głowa do góry, będzie dobrze.

Też się tym pocieszamy :)

pozytywka

Post » Czw maja 05, 2011 21:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

takie znalazłam :)
najgłośniej mruczący kot - 67 decybeli
http://www.youtube.com/watch?v=Yln5m2W7 ... r_embedded

pozytywka

Post » Pt maja 06, 2011 6:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

pozdrawiam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt maja 06, 2011 6:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

Przesyłam całusy, bo później nie będę miała czasu.
Do "zobaczenia" za 12 dni ;)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt maja 06, 2011 7:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

hej, Patmolku
A Magda to już chyba leci :)

A u nas dziś bezchmurne niebo, słoneczko zimne i wysokie i +2 stopnie - Lubię taką pogodę
Szczególnie, że wiatr i deszcz przegnały smoka (smoga) znad Krakufffka i da się oddychac i uśmiechać

Caillou wlazła dziś do szafki z patelniami, barszczem kiszonym, żurkiem i winem czerwonym :)
ale wyleźć juz nie umiała - obudziło mnie kłapanie drzwiczek :mrgreen:
Wcześniej z kolei obudził mnie Loki żerujący na makaronie, ugotowanym do zupki dla maturzystki :evil:
udało mu się zrzucić pokrywkę z sitka i upolować spora zdobycz, którą zwlókł na podłogę
Ale najwcześniej obudził mnie TŻ, który wybierał się na 5-tą na pociąg do stolicy :roll:
Szeleścił worami z karmą, bo nie zauważył słoików z oną; które od kilku tygodni stoja na samym wierzchu na blacie :twisted:
Tak więc między 4.00, a 6.00 zostałam obudzona 3 razy i nie powiem, żebym to lubiła.
Normalnie wstaję 5.15, ale emocje ostatnich dni mnie trochę wyczerpały :roll: :mrgreen:

pozytywka

Post » Pt maja 06, 2011 7:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

pozytywka pisze:Ale najwcześniej obudził mnie TŻ, który wybierał się na 5-tą na pociąg do stolicy :roll:
Szeleścił worami z karmą, bo nie zauważył słoików z oną; które od kilku tygodni stoja na samym wierzchu na blacie :twisted:

no weź, nie wymagaj za dużo od faceta :twisted: :mrgreen:

WarKotka

Post » Pt maja 06, 2011 8:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

ja nie wymagam, mnie to wzrusza, że on chciał nakarmić kotki 8)
wkurza mnie tylko, że przy tym szeleści :ryk:

To była super scena, dwa małe żule siedzące i kręcące się niespokojnie pod nogami zaspanego TŻta, który śpiącymi oczami bez okularów usiłował przeczytać nazwy na opakowaniach, żeby wiedzieć którą komu zapodać :D

pozytywka

Post » Pt maja 06, 2011 8:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

Ja też się wkurzam, gdy rano HSB pierwszy wstanie i się tłucze. On zawsze mnie obudzi. Ja potrafię wiele w domu zrobić w ciszy i on śpi wtedy nawet do 10ej. Ale i tak nic nie przebije naszej niesłyszącej znajomej. Ile hałasu potrafi zrobić niesłysząca osoba :roll:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt maja 06, 2011 8:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i matura

jeszcze 3,5 godzinki i spadam stąd :D
Życie jest piękne w piątki
Szkoda, że tydzień nie ma samych piątków
to poważne niedopatrzenie :twisted:

pozytywka

[poprzednia][następna]