Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 15:12 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

meksykanka pisze:O, dzięki, może dziś zajrzymy.
Widzę, że ty "ofertę handlową" masz w małym... pazurze :ok:

Potrzeba matką... łażenia po sklepach ;) :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 05, 2011 19:09 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Adam mam prośbę jeżeli możesz napisz do pana maila ,że w tym tygodniu kicia do niego nie przyjedzie bo nie mamy niestety możliwości jej dowieść.Oczywiście pan z Górzna .Ja też w stresie,sama zaczynam się bać jak to wszystko rozsądnie rozegrać,rozmowy w schronisku ,transport ,rozmowę z babcią,obawa by coś niespodziewanego nie wynikło.Smarti tak myślę o tym pp,mam nadzieję ,ze nie ma go jeszcze w schronisku.Koteczka jest w schronisku od soboty ktoś ją przyniósł i w poniedziałek się okociła.Ona jest w oddzielnej budce i inny kot tam nie wejdzie.Maluchy które zabrałam już szaleją,ładnie jedzą wręcz małe obżartuski są,kuwetka 100%,biegają po mieszkaniu bo trudno utrzymać je w maleńkiej łazience.Mam nadzieję ,że te drugie maluszki też tak będą.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw maja 05, 2011 19:14 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

poprę ta nadzieję :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 05, 2011 19:19 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Smarti może tym biegającym by tak sreberko profilaktycznie, co myślisz? Horacy stosowałaś już ten wynalazek?
Maluchy jak są oddzielnie to nic im nie powinno być - są tak samo narażone na pp jak nasze domowe (czyli przeniesienie wirusa na ubraniu a to można przynieść stojąc w kolejce w sklepie). Będzie dobrze :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 05, 2011 19:23 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

doktorowie powiedzieli że najważniejsze to-nie stykać ze sobą miotów za nic na swiecie!!,
nie dopuścić do kichania,prychania-czyli osłonić budki reczniczkiem!!!,
nie dotykać obu miotów tymi samymi dłonmi-czyli 1 ręce-1 miot!!!

Bardzo prosze o zachowanie tych zasad i ...musi się udać!!!

ode mnie jadą dwa sterylne transporterki z kocykami do okrycia i ręczniczkami w środku-aby było im ciepło-kazdy na 1 miot.,
dwa transporterki-stare ale umyte-na kocie parki-uwaga bo 1 ma pekniete dno ale jest wyłożony tekturą
grzyby w bagażniku tez proszę osłońcie jakąś szmatką w sensie prześcieradłem czy coś w tym stylu-no i jakby którys transporterek kichał to też :roll:

musi się udać bo jak się nie uda to popełnię sepuku :mrgreen: i pociągne za sobą Marzenię :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 05, 2011 19:24 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Gibutkowa pisze:Smarti może tym biegającym by tak sreberko profilaktycznie, co myślisz? Horacy stosowałaś już ten wynalazek?
Maluchy jak są oddzielnie to nic im nie powinno być - są tak samo narażone na pp jak nasze domowe (czyli przeniesienie wirusa na ubraniu a to można przynieść stojąc w kolejce w sklepie). Będzie dobrze :ok:

jasne Gibutku-bedzie sreberko :ok: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 05, 2011 19:26 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Sreberka nie stosowałam i nie wiem o nim nic ,więc proszę oświeć mnie. :oops:

horacy 7

Post » Czw maja 05, 2011 19:34 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

horacy 7 pisze:Sreberka nie stosowałam i nie wiem o nim nic ,więc proszę oświeć mnie. :oops:

tutaj jest opisane http://vitamarket.pl/p1071-Ag100-Srebro ... itrow.html
http://www.suplementydiety.pl/index.php?id=3

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 05, 2011 19:56 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

horacy 7 pisze:Adam mam prośbę jeżeli możesz napisz do pana maila ,że w tym tygodniu kicia do niego nie przyjedzie bo nie mamy niestety możliwości jej dowieść.Oczywiście pan z Górzna .

Oczywiście, zaraz napiszę!

W międzyczasie zgłosiła się villemo5, która mieszka w Brodnicy, że może do pana podjechać w weekend i zrobić wizytę przedadopcyjną. Uprzedzę go o tym. To nam odpowie w końcu, mam nadzieję, czy to będzie dobry dom dla tri. villemo5 prosi tylko o kontakt (wysłałem już PW do horacy 7).

Adam
aburacze

Post » Czw maja 05, 2011 21:01 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Tak Adamie spytaj czy pan zgadza się na wizytę p/adopcyjną w weekend ,rozmawiałam już z Villemo5 telefonicznie. :oops:

horacy 7

Post » Czw maja 05, 2011 21:02 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

polecam villemo5 na wizyte pa - super sprawdzi dom, znam ja osobiscie
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 05, 2011 23:44 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Dobranoc kociaste, dla dużej części z Was ważny dzień coraz bliżej :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 05, 2011 23:52 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Odbyło się spotaknie w 10 oczu organizacyjne - sztab spotkał sie na nocno-wieczorne rozmowy dziś o 21ej w dt smarti.
Różne ustalenia padły - nie ukrywam, ze rozważania nt bezpieczeństwa małych i duzych i obecnych tymczasów w dt smarti stanowiły główny punkt rozmów.
Teraz tylko potrzebna masa kciuków za udany transport, bezpieczeństwo i zdrowie wszelkich kociastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 06, 2011 4:04 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt maja 06, 2011 7:06 Re: Szczytno - dużo kotów..Mamy klatkę. Dziękujemy :)

Tia... obrady zaczęły się o 21.00, ale o której się skończyły :oops: ?
I o której kociowóz bez kotów dotarł do swoje wsi odległej od tej od obrad o 40 km?

Ale koty górą.
Chylę czoła przed poświęceniem Smarti i jej TŻ-a.
Przygotowania idą pełną parą.
No, toż nie może się nie udać... ta niesamowita historyczna niemożliwość :kotek: :ok: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]