» Czw maja 05, 2011 18:24
MICIA CHCE ŻYCIA - ZBIÓRKA PIENIĘDZY NA INTERFERON.
chciałabym poprosić was o pomoc w zbiórce pieniędzy na interferon dla mojej kotki, która zachorowała na białaczkę. jestem studentką i nie pracuję, także kwestia kredytu nie wchodzi w grę. koszt pierwszej (i oby ostatniej) serii kurującej to ok. 1500zł. wszystkie moje dotychczasowe oszczędności zapewniły opiekę doraźną w postaci antybiotyku, kroplówek z witaminami i aminokwasami oraz trzykrotnemu podaniu zylexis. kotka ma niespełna dwa lata. nie wystąpiły u niej powikłania w postaci infekcji (zapalenie dróg oddechowych, uszu, dziąseł czy przewodu pokarmowego). jedyną dolegliwością z którą borykamy się od grudnia jest atopia skórna (wraz z weterynarzem domniemamy, że jest ona wynikiem powikłań). rozpoznanie białaczki nastąpiło dopiero w kwietniu, wtedy też wystąpiło nasilenie świądu i apatia.
kotka, po zastosowaniu wlewów podskórnych, miewa się nieźle. regularnie je i wypróżnia się. wiemy jednak, że jest tylko stabilizowanie stanu. najprawdopodobniej jedynie interferon mógłby ją wyleczyć.
proszę was o dowolne wpłaty na konto:
41 1020 1332 0000 1702 0301 8918
Magdalena Krzyżewska