PearlRain pisze:to ja pjerfszy zapytam jakie żarcie przewidujecie dla kotów?
Emir
Kefir - dobre i wyborne
Morfeusz - dobre i żeby chrupało
Morfinka - dobre i dużo
urwiniu pisze:Czy planujecie rozszerzenie pakietu telewizyjnego?? TygRyszard?
Kandydaci wspólnie oświadczają, że nie mają telewizji wcale...więc nie potrafią się wypowiedzieć.
MaryLux pisze:I w jakich ilościach?
A co z zabawkami? I jakie posłanka?
Inka
Kefir - zabawki frapujące a posłania jedwabne
Morfeusz - zabawki głośne i z mechanizmem niewturliwania się pod szafę. Posłanka ? Najważniejsze, żeby w słońcu były!
Morfinka - zabawki dyskretne i kocimiętka a posłanka puchate
Gibutkowa pisze:Czy przewidujecie stworzenie Jednoosobowego Oddziału Mietkongu - w mojej osobie, celem utrzymania uzurpatora przy władzy? Oferuję - bijatyki, zastraszanie, skoki z zaskoczenia na plecy i to wszystko za jedyne 2 kilo chrupek![]()
Mieczysław Naczelnik
Kefir - wybory zaiste demokratyczne, uzurpatorów nie będzie ale Mietkong przydatnym jest , choćby przed zakusami Dużych się bronić.
Morfeusz - No. Chce Mietkong. Miałbym kumpla
Morfinka - to jest dobry pomysł, nie musiałabym sama w kółko syczeć.
PearlRain pisze:słuchajta a co ze starszymi kotami i ich prawami do mientkich poduszek, zostawiania kupy gdzie popadnie, obowionzku posiadania własnego termofora pod poduszkom, jedzenia na żondanie szczególnie miensa i rybów, zakaz karmienia starszych kotów Intestinalem suchym ? zakaz przyprowadzania starszym kocurom bab do domu
Emir
Kefir - Wszystko, czego senior zażąda - dostać musi.
Morfeusz - Ja lubiem intestinala normalnie. Ale jak kto nie chce - nie wolno zmuszać. Kupa i tak zafsze będzie. Starszy kocur może wszystko.
Morfinka - baby obce czasem schronienia potrzebują, jak ja... Chłopów obcych nie przyprowadzać! Każdemu kotu co tylko chce!
Kalinna pisze:
I stąd właśnie moje pytanie, jakie jest Wasze – drodzy kandydaci – stanowisko w kwestii prawa łaski? Czy koty sikające i sra…ce w niedozwolonych miejscach zostaną ułaskawione?
Tajga
Kefir - Duzi nie mają żadnych praw, aby nad nami władze sprawować. Nasza rzecz, gdzie się wypróżniamy.
Morfeusz - a g... ich to obchodzi. No. Nie ma żadnej winy w kocie NIGDY!!!
Morfinka - my wyznaczamy sobie łazienkę - a nie oni nam. To my ich ułaskawiamy, że nie kąsamy za stawianie kuwety w ciemnym wc, zamiast gdzieś w okolicy przytulniejszej.
Mary_Poole pisze:Kefir, kupisz mi cos ladnego jak jusz wygrasz?
Hogata
[i]TAK !!!! Nie powiem co ale jest ŁADNEMary_Poole pisze:Jakie jest wasze ten no stanowisko na temat mycia tylka?
Michal
Jednoczy nas nienawiść do tej formy poniżenia kota. KandydaciMary_Poole pisze:Czy kazdy kot dostanie pszydzial nutelli?
Komandos
Jednoczymy się takoż znowóż i odmawiamy. Czekolada jest niezdrową dla kotów i skraca życie. A my musimy żyć zdrowo i długo. Młody wyborco - spróbuj majonezu! Tak jak to robi Naczelnik Mieczysław z Mietkongu
Co myslicie o inicjatywie loszko dla kaszdego?
Hogata [/i]
Kefir - z jedwabną poduszką
Morfeusz - TAK TAK TAK
Morfinka - wystarczy małe łóżeczko ale MUSI być własne
turkawka pisze:Jakie jest Wasze stanowisko w sprawie zajmowanie i rozpychania się człowieków w naszych łóżkach?
Co myślicie o tych plastikowych pudlach z drzwiczkami, co nas tam wpychają i wmawiają, że my tam lubimy się gnieździć (najlepiej jeszcze z gówniarzami albo babami)? A potem jeszcze wpychają do tych mechanicznych potworów? Jesteście za czy przeciwko wkładania nas do potworów co warczą?
Sznurek
O łóżkach kandydaci wypowiedzieli się powyżej. Warczące potwory kandydaci radzą wykorzystać - traktujmy je jako niemile spędzony czas i żądajmy GŁOŚNO i UCIĄŻLIWIE spełnienia naszych zachcianek.
Morfeusz - warczący potwór wozi mnie do Starszej Dużej a tam są lepsze smakołyki niż tu. Warto wytrzymnąć, mówię Ci Sznurek
Bazyliszkowa pisze:Żądamy dodatkowego dnia wolnego od pracy w każdym tygodniu dla Dużych. Dzień ten ma być przez nich wykorzystany na zabawę z kotami, mizianie i podsuwanie smakołyków (pod groźbą utraty uprawnień do tego wolnego dnia). O!
Tak też uważamy - wspólny front kotów przeciwko podłym ucieczkom od nas pod pretekstem "pracy" Koty - to jest praca!
turkawka pisze:Jaka powinna być kara dla dużych za krzyki za sikanie i wykopywanie ziemi z doniczek?
Sznurek
Kefir - Obcowanie z naturą nie może być zabronione. Urynowanie i kopanie dowodzi silnie emocjonalnego związku z przyrodą. Biada Dużym, co nie pojmują tego
Morfeusz - nie mam doniczek. Ale wspułodczówam z Wami, bracia - kopanie w nich musi być mistycznym przeżyciem. Nic Dużym do tego.
Morfinka - kwiatki rabatki - phiiiii - ale wielka dziura PO kwiatku - to jest coś. Nie dla wrzasków Dużych!