Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Rudzielec pisze:Ktoś z Torunia/Bydgoszczy się wybiera może? I miałby miejsce na jedną chudą doopkę?
Majorka pisze:Rudzielec pisze:Ktoś z Torunia/Bydgoszczy się wybiera może? I miałby miejsce na jedną chudą doopkę?
A to ci dopiero ofertka
Dunia pisze:Ruda-serviskiem się wyślij
Grawi pisze: Warunki weterynaryjne: Koty uczestniczące w Wystawie muszą być zachipowane, zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych. Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii nie wcześniej niż 3 dni przed WYSTAWĄ. Obowiązkowe są szczepienia przeciw wściekliźnie i panleukopenii, dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed WYSTAWĄ.. ;
anemar pisze:Grawi pisze: Warunki weterynaryjne: Koty uczestniczące w Wystawie muszą być zachipowane, zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych. Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii nie wcześniej niż 3 dni przed WYSTAWĄ. Obowiązkowe są szczepienia przeciw wściekliźnie i panleukopenii, dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed WYSTAWĄ.. ;
Mam pytanie co do miotu, bo nigdy wczesniej nie wystwaiłąm kociąt. Moje dzieciaki ur się 16 lutego pierwsze szczepienie miały 21 kwietnia drugie będą miały ok 13 maja. Czy mogą uczestniczyć w wystawie?
Kikee pisze:anemar pisze:Grawi pisze: Warunki weterynaryjne: Koty uczestniczące w Wystawie muszą być zachipowane, zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych. Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii nie wcześniej niż 3 dni przed WYSTAWĄ. Obowiązkowe są szczepienia przeciw wściekliźnie i panleukopenii, dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed WYSTAWĄ.. ;
Mam pytanie co do miotu, bo nigdy wczesniej nie wystwaiłąm kociąt. Moje dzieciaki ur się 16 lutego pierwsze szczepienie miały 21 kwietnia drugie będą miały ok 13 maja. Czy mogą uczestniczyć w wystawie?
Przyjmuje się , że okres karencji poszczepiennej wynosi około 2 tygodni .
Możesz je oczywiście wystawić po ukończeniu 3 miesięcy życia ( na własne ryzyko ) .
ba$ia pisze:jutro mija termin zgłoszeń. Czy już można poznać ilość zgłoszonych kotów z podziałem na rasy?
ba$ia pisze:ba$ia pisze:jutro mija termin zgłoszeń. Czy już można poznać ilość zgłoszonych kotów z podziałem na rasy?
...a dzisiaj można?
anemar pisze:Grawi pisze: Warunki weterynaryjne: Koty uczestniczące w Wystawie muszą być zachipowane, zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych. Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii nie wcześniej niż 3 dni przed WYSTAWĄ. Obowiązkowe są szczepienia przeciw wściekliźnie i panleukopenii, dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed WYSTAWĄ.. ;
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 8 gości